ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Από το σημείο ίδρυσης μέχρι τη Νέα Υόρκη

Στο εορταστικό σαββατοκύριακο 05-06 Νοεμβρίου στο πλαίσιο των εορτασμών των 90χρονων του ΑΠΟΕΛ, το τμήμα Δρομέων έδωσε βροντερό παρών, από το σημείο ίδρυσης του Σωματείου μας μέχρι τη Νέα Υόρκη.

Σάββατο 05/11 - Birthday Fan Day
Μια μεγάλη ομάδα από το τμήμα Δρομέων συνέβαλε στο εορταστικό πρόγραμμα της ημέρας. Διοργάνωσε συμβολική διαδρομή, από το ιστορικό σημείο ίδρυσης του ΑΠΟΕΛ στην οδό Λήδρας μέχρι το Στάδιο «Ελευθερία» και γιόρτασε μαζί με την τεράστια οικογένεια του ΑΠΟΕΛ τα 90 χρόνια ένδοξης ιστορίας του Σωματείου μας. Είκοσι δρομείς του τμήματος διένυσαν με περηφάνια την απόσταση περίπου εφτά χιλιομέτρων και τίμησαν με τον τρόπο που ξέρουν το Σωματείο μας.

Κυριακή 06/11
Υπό την παρουσία του Προέδρου του Σωματείου Χριστόφορου Ποταμίτη, ο δρομέας Χριστόδουλος Παπαευτυχίου εκπροσώπησε –για ακόμα μια χρονιά- επάξια τον ΑΠΟΕΛ στο συμβολικό αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων «Απόσταση Αναπνοής» στο χωριό Λαζανιά.

Λίγο αργότερα, δύο δρομείς μας, ο Δημήτρης Δημητρίου και Μάριος Δημητρίου, συμμετείχαν στον πιο σημαντικό αγώνα που λαμβάνει χώρα στη Λάρνακα, το «Larnaca Run» απόστασης 6 χλμ. Ο Δημήτρης Δημητρίου προετοιμάζεται για τον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών την προσεχή Κυριακή 13 Νοεμβρίου, στον οποίο ο ΑΠΟΕΛ θα έχει μαζική εκπροσώπηση πέραν των τριάντα αθλητών!

Μαραθώνιος Νέας Υόρκης
Στο σημαντικότερο γεγονός της ημέρας και ίσως της χρονιάς του τμήματος Δρομέων, ο Στέλιος Στυλιανού εκπροσώπησε τον ΑΠΟΕΛ στον μεγάλο Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης, ο οποίος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους «Major Six». Η παρουσία του Στέλιου αποκτά ιδιαίτερη σημασία για το τμήμα, αφού για πρώτη φορά αθλητής του ΑΠΟΕΛ τρέχει στην Αμερική με τη γαλαζοκίτρινη. Ο δρομέας μας, ξεπέρασε τα όρια του και τερμάτισε με τον εκπληκτικό χρόνο 3:23:48, ο οποίος αποτελεί και προσωπικό ρεκόρ.

Επόμενος αγώνας
Ο επόμενος αγώνας για το τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ είναι την προσεχή Κυριακή 13 Νοεμβρίου στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών. Η εκπροσώπηση θα είναι μαζική, αφού πέραν των 30 γαλαζοκίτρινων θα τρέξουν στους δρόμους της Μητέρας Πατρίδας

Τρέξε και εσύ με τη γαλαζοκίτρινη
Το τμήμα δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22-210333 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-16:00).

Θερμές ευχαριστίες στην ιστοσελίδα www.sport-supporter.net και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχει στο τμήμα δρομέων ΑΠΟΕΛ.

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση