ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χάλκινες στην Αθήνα

Η ομάδα του GAP VASSILOPOULOS BEACH HANDBALL TEAM ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τη συμμετοχή της στο ANIXI MARATHON BEACH HANDBALL TOURNAMENT 2017 επιστρέφοντας στην Κύπρο με το χάλκινο μετάλλιο και την 3η θέση.  

Μετά από 5 αγώνες κατά την πρώτη μέρα του τουρνουά οι αθλήτριες του GAP VASSILOPOULOS πέτυχαν 2 νίκες και 3 ήττες που τις έφεραν ξανά αντιμέτωπες στον ημιτελικό της Κυριακής με την πρωταθλήτρια Ελλάδας Σπάρτακο Goalbet. Εμφανές προβάδισμα των περσινών πρωταθλητριών οδήγησε την ομάδα των GAP LADIES σε ήττα και στον μικρό τελικό για τις θέσεις 3-4. 

Ο αγώνας εναντίων των megabet plus ladies ήταν συγκλονιστικός και κρίθηκε στις λεπτομερείες. Στην κανονική διάρκεια το παιχνίδι έληξε 1-1 σετ και ο αγώνας κρίθηκε στην άχαρη διαδικασία των πέναλτυ.  Πιο εύστοχες οι παίκτριες του Πέτρου Προκοπίου πέτυχαν το 6-3 και πήραν την νίκη που οδήγησε στο βάθρο των νικητών. 

Να σημειώσουμε ότι στον μεγάλο τελικό η ομάδα Α.Ο ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ εκθρόνισε την περσινή πρωταθλήτρια Σπάρτακο και έκλεψε τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδας 2017!

Στόχος της νεοσύστατης ομάδας πλέον είναι να μαζέψει τις εμπειρίες που πήρε στην άμμο και να συνεχίσει την προσπαθεία για περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον.

Δελτίο τύπου

Χάντμπολ: Τελευταία Ενημέρωση

X