ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οι 8 που έκλεισαν θέση στα προημιτελικά

Ολοκληρώθηκε η φάση των Ομίλων στην Κατηγορία των Ανδρών στο EBT Petrolina Beach Handball Tournament 2017 και βγήκαν τα ζευγάρια της Προημιτελικής φάσης.

Στον Α’ Όμιλο με το απόλυτο των νικών το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κατέκτησε την πρώτη θέση ενώ τις υπόλοιπες θέσεις από την 2η μέχρι την 4η κατέκτησαν η Άνοιξη Beach Handball, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου U21 και Larnaca Thunders. Αποκλείστηκαν από την συνέχεια της διοργάνωσης το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς και το Cyprus College.

Όσον αφορά τον Β’  Όμιλο την 1η θέση κατέκτησε το Πανεπιστήμιο Κύπρου ενώ τις υπόλοιπες θέσεις από την 2η θέση μέχρι την 4η η Legends and Boys, LEME-SOS και Ε.Α. ΤΕΑΜ ενώ από την συνέχεια αποκλείστηκε η Α.Ε.Α.Κ.

Μεγάλος χορηγός στο EBT Petrolina Beach Handball Tournament 2017 είναι η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ενώ στους αθλητές θα δίνει φτερά το Red Bull Energy Drink.

Στηρίζεται επίσης από τον ΟΠΑΠ (που είναι ο Μέγα Χορηγός της Κ.Ο.Χ.), η εταιρεία Pissis Ltd που έκανε όλα τα διαφημιστικά, ο πάγος N-Ice, τα Παγωτά Παπαφιλίππου, τα Ζαχαροπλαστεία ΛΙΟΤΑΤΗ για την ευγενή του χορηγία να προσφέρει αρτοποιήματα σε όλους τους αθλητές κατά την διάρκεια της διοργάνωσης, την κρέμα Sport Gel, την εταιρεία MegaBetPlus, τα εστιατόρια Mc Donalds, τον Kitsios Coffee για τους καφέδες αλλά και το Peric Water για τα νερά που θα προσφέρει το διήμερο στους αθλητές.

Στα προημιτελικά βγήκαν τα ακόλουθα ζευγάρια:

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου – Ε.Α.ΤΕΑΜ

Άνοιξη Beach Handball – LEME-SOS

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου U21 – Legends and Boys

Larnaca Thunders – Πανεπιστήμιο Κύπρου

Οι αγώνες της προημιτελικής φάσης που θα γίνουν στις 16:00

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου – Ε.Α.ΤΕΑΜ

Άνοιξη Beach Handball – LEME-SOS

και στις 16:40 θα διεξαχθούν τα ζευγάρια

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου U21 – Legends and Boys

Larnaca Thunders – Πανεπιστήμιο Κύπρου

Χάντμπολ: Τελευταία Ενημέρωση