ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τέταρτη θέση με Αργυρού και Νούγκοβιτς στους κορυφαίους

Έπεσε η αυλαία στο 2ο Πρωτάθλημα Κυπέλλου Εθνών που διοργάνωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης στην Βουλγαρία αφήνοντας ανάμεικτα συναισθήματα στην Εθνική μας ομάδα U24.

Κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, τερμάτισαν στην 4η θέση έχοντας απολογισμό 4 νίκες με Βουλγαρία, Ανδόρα, Αζερμπαϊτζάν (Φάση Ομίλων) και Κίνα στα προημιτελικά, έχασε στην 2η παράταση από την Τουρκία στα ημιτελικά και λύγισε στον μικρό τελικό με αντίπαλο το Κόσοβο.

Η παρουσία εξαιρετική. Μια Εθνική ομάδα που κλήθηκε να συμμετάσχει σ’ ένα τόσο μεγάλο τουρνουά, κυρίως με νεαρούς και άπειρους παίκτες που δεν έχουν Ευρωπαϊκές συμμετοχές αλλά ενισχυμένη από 2 μεγάλους παίκτες τον αρχηγό Ιούλιο Αργυρού και τον Χριστόφορο Νούγκοβιτς καθώς επίσης και τον ταλαντούχο Δημήτρη Νικηφόρου.

Και οι τρεις τους είχαν εξαιρετική παρουσία αλλά κυρίως οι δύο πρώτοι έκαναν την διαφορά για την Εθνική μας τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ με τις ηγετικές τους φυσιογνωμίες. Βοήθησαν τα μέγιστα τους μικρούς μας να βγάλουν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο οδηγώντας όλοι μαζί την Εθνική μας στην 4η θέση.

Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Απόστολος Μιχαήλ από την πλευρά του έκανε ότι ήταν αρκετό για να χαρίσει στην χώρα μας μια τέτοια επιτυχία παρόλο που θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη. “Κρατάμε την επιτυχία αυτή και θα κτίσουμε για το μέλλον. Μπορούμε και δείξαμε πως το Χαντμπολ μπορεί περισσότερα. Ας είναι η αρχή για ακόμα καλύτερες μέρες. Συγχαρητήρια σ’ όλα τα παιδία για την προσπάθεια και τους ευχαριστώ για την άριστη τους συνεργασία” ανέφερε στην σελίδα της Κ.Ο.Χ. ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής.

Κορυφαία στιγμή για την Εθνική μας η ανάδειξη του Τζούλιο Αργυρού ως ο κορυφαίος χειροσφαιριστής του 2ου Πρωταθλήματος Κυπέλλου Εθνών ενώ ψηφίστηκε και ως ο καλύτερος πλέι-μεϊκερ της διοργάνωσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χάντμπολ: Τελευταία Ενημέρωση

X