ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρώτος μάγκας και πρωταθλητής ο Παπακυπριανού

Άλλη μια τεράστια επιτυχία για την Κυπριακή Χειροσφαίριση και τον Κυπριακό Αθλητισμό γενικότερα.

Ο Γιώργος Παπακυπριανού, ο Κύπριος διεθνής Χειροσφαιριστής μας, στέφθηκε δίκαια και πανάξια πρωταθλητής Ελλάδος με τον ΙΕΚ Ξυνή κλείνοντας μια ονειρική χρονιά για τον ίδιο έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του.

Ηγέτης με όλη την σημασία της λέξης ο Κύπριος διεθνής μας σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του αλλά και στον τελευταίο αγώνα του ΙΕΚ Ξυνή όπου κρίθηκε το πρωτάθλημα.

Ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης και πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 6 τέρματα οδηγώντας την στη νίκη με 22-19 με αντίπαλο τον ΑΣΕ Δούκα χαρίζοντας τον τίτλο στον ΙΕΚ Ξυνή.

Μετά την Μάγδα Παπά που έκανε το ντάμπλ με την Νέα Ιωνία και αναδείχθηκε Πολυτιμότερη Χειροσφαιρίστρια της χρονιάς στην Ελλάδα ήρθε και άλλη τεράστια διάκριση για τον Κυπριακό αθλητισμό με τον Γιώργο Παπακυπριανού ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής.

Είναι οι μοναδικοί Κύπριοι αθλητές Ομαδικών Αθλημάτων που κατακτούν Πρωταθλήματα σε εκτός Κύπρου διοργανώσεις και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γι’ αυτές τους τις επιτυχίες αλλά και που σηκώνουν ψηλά την σημαία της Κύπρου μας.

Χάντμπολ: Τελευταία Ενημέρωση

X