ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκανε τρέμπλ το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Την κατάκτηση του Κυπέλλου πανηγυρίζει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου που κέρδισε στον σημερινό Τελικό του Final 4 ΟΠΑΠ Ανδρών με 27-16 τον Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ που έγινε στο Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία.

Στην παρουσία πέρνα των 500 φίλων του αθλήματος η ομάδα του Ανδρέα Ανδρέου έφτασε δίκαια και πανάξια στην κατάκτηση του τροπαίου κάνοντας το τρεμπλ και παράλληλα παίρνοντας εκδίκηση για τον περσινό χαμένο τελικό.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα πήρε από νωρίς το προβάδισμα και παρά την φιλότιμη προσπάθεια της ΣΠΕΣ προηγήθηκε στο ημίχρονο με 15-8.

Στο 2ο μέρος η ομάδα του Ανδρέα Ανδρέου μπήκε ακόμα πιο δυνατά στον αγώνα, περιόρισε σε παθητικό ρόλο την ομάδα της ΣΠΕΣ και έχοντας τις λύσεις στην επίθεση έφτασε άνετα στην κατάκτηση του κυπέλλου με το 27-16.

Πολυτιμότερος χειροσφαιριστής του αγώνα αναδείχθηκε ο Κώστας Χριστοδούλου τερματοφύλακας και αρχηγός του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιο ο οποίος με τις σωτήριες επεμβάσεις του δεν επέτρεψε στην ομάδα του Στροβόλου να μπει στην διεκδίκηση του αγώνα.

Την εκδήλωση ομόρφυνε με την χορευτική ομάδα της Αναστασίας Χατζηεφραίμ.

Το Final 4 Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών στήριξαν κορυφαίες εταιρείες της Κύπρου όπως ο ΟΠΑΠ που είναι ο βασικός χορηγός, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου το οποίο συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να γίνει τηλεοπτικό ο αγώνας, η εταιρεία Petrolina που στέκεται πάντα δίπλα από κάθε μεγάλο αθλητικό γεγονός, η εταιρεία Pissis αλλά και η Murphys Pub που στήριξαν οικονομικά το Final 4.

Ημίχρονο: 15-8

Τελικό: 27-16

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Ξένιος Κυπριανού 1, Κυριάκος Σοφοκλέους 1, Θεμιστοκλής Τσιβίκος 3, Μάριος Τριμιθιώτης, Γιάννος Νικηφόρου 2, Έκτωρας Πολύδωρος 1, Κώστα Ευάγγελος 2, Κώστας Χριστοδούλου, Ανδρέας Μαρκίδης, Γιώργος Στυλιανού 3, Δημήτρης Νικηφόρου 1, Διονύσης Καραγκιοζόπουλος 5, Νικόλας Καρκαλάτος 1, Κωνσταντίνος Αντωνιάδης 6, Ηλίας Μάτζος 1, Μάριος Μηνά.

Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ Στροβόλου: Μιχάλης Καϊλης, Ανδρέας Γεωργίου 3, Χρίστος Χρυσάνθου, Κυριάκος Γεωργίου, Χαρής Χατζηγιάννης, Μάριος Παπαμιχαήλ, Σίμος Χατζηδάκης, Ανδρέας Φωτίου 3, Παναγιώτης Ρούσος, Γιώργος Χριστοδούλου 1, Ανδρέας Χατζησάββας 2, Γιώργος Γιωργαλλής, Τάσος Ιωάννου 1, Ανδρέας Ιωάννου 6, Ανδρέας Παπαλαμπριανού.

Χάντμπολ: Τελευταία Ενημέρωση

X