ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκλεισε θέση στον τελικό… το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο!

Φουλ για νταμπλ το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο! Οι πρωταθλητές κέρδισαν άνετα τον Παρνασσό Στροβόλου στον 1ο ημιτελικό του Final 4 Κυπέλλου ΟΠΑΠ και προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος για την ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιο μετά το 15λεπτο ανάλαβε πλήρως τα ηνία του αγώνα και έφτασε δίκαια στη νίκη.

Περιόρισε σε σημαντικό βαθμό τον Παρνασσό στο δημιουργικό κομμάτι, αμυντικά τα πρόταξε δύναμη και έχοντας τις λύσεις στην επίθεση δεν έδωσε δικαιώματα στην ομάδα του Στροβόλου να αμφισβητήσει την ανωτερότητα του.

Από την άλλη ο Παρνασσός αν και ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα και είδε στα μάτια τον μεγάλο της αντίπαλο, έβαλε πάθος και δύναμη στο παιχνίδι όμως επηρεάστηκε σε σημαντικό από τον τραυματισμό του Κωνσταντίνος Μιχαήλ, δεν μπόρεσε να έχει ανάλογη συνέχεια και λύγισε.

Στο πρώτο ημίχρονο το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο προηγήθηκε με 15-6, για να φτάσει δίκαια στο τελικό 27-11.

Ο Νικόλας Καρκαλάτος με 7 τέρματα ήταν ο κορυφαίος των νικητών ενώ με 4 τέρματα ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο Κωνσταντίνος Αντωνιάδης.

Από τον Παρνασσό ξεχώρισαν οι Μιχάλης Μαυρομμάτης και Χρίστος Χατζηεφραίμ που πέτυχαν από 3 τέρματα.

* Αξίζει να τονίσουμε πως ο Κωνσταντίνος Μιχαήλ του Παρνασσού αποχώρησε από τον αγώνα τραυματίας και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με σχίσιμο στο μάτι. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Ημίχρονο: 15-6

Τελικό: 27-11

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο: Αντώνης Παπαγιάννης, Ξένιος Κυπριανού 1, Κυριάκος Σοφοκλέους 1, Θεμιστοκλής Τσίβικος 1, Μάριος Τριμιθιώτης 3, Γιώργος Πειραίας 2, Γιάννος Νικηφόρου 1, Έκτωρας Πολύδωρος 1, Ευάγγελος Κώστα 1, Κωνσταντίνος Χριστοδούλου, Ανδρέας Μακρίδης 1, Γιώργος Στυλιανού 2, Δημήτρης Νικηφόρου, Διονύσης Καραγκιοζόπουλος 2, Νικόλαος Καρκαλάτος 7, Κωνσταντίνος Αντωνιάδης 4.

Παρνασσός Στροβόλου: Κυριάκος Αρκαδίου, Ανδρέας Κωνσταντίνου 1, Βαρνάβας Βαρνακίδης 1, Ορέστης Λεοντίου, Μιχάλης Μαυρομμάτης 3, Κυριάκος Βορκάς, Στέφανος Φτερακίδης, Χρίστος Χατζηεφραίμ 3, Κωνσταντίνος Μιχαήλ, Νίκος Ειρηνάκης, Πέτρος Προκοπίου 1, Κωνσταντίνος Χατζηεφραίμ 2, Κύπρος Ξενοφώντος, Δημήτρης Μπότσαρης.

Χάντμπολ: Τελευταία Ενημέρωση

X