ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτοιμος… να υπερασπιστεί τον τίτλο του ο Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ!

Αποφασισμένος να υπερασπιστεί τον τίτλο του είναι ο Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ που επικράτησε με του Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς με 32-27 στον 2ο Ημιτελικό του Final 4 ΟΠΑΠ Ανδρών και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (Στάδιο Τάσος Παπαδόπουλος Ελευθερία) όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο.

Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό στο μεγαλύτερο διάστημα του κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων της χειροσφαίρισης που έδωσαν το παρών τους στο κλειστό του Αγίου Δομετίου.

Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ ωστόσο η ομάδα του Στροβόλου είχε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού συνεχώς το προβάδισμα διατηρώντας το μέχρι το φινάλε κατακτώντας παράλληλα τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό.

Πολύ βαριά η φανέλα της ομάδας του Στροβόλου και το απέδειξε μέσα στο παρκέ. Παρά τα προβλήματα της έδειξε για άλλη μια φορά πόσο μεγάλη ομάδα είναι.

Έβγαλε πάθος, δύναμη στο παιχνίδι και παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τον αρχηγό της ομάδας Χρίστο Χρυσάνθου που αγωνίστηκε με γαστρεντερίτιδα έφτασε δίκαια στην κατάκτηση στη νίκη.

Από την άλλη το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς έδειξε για άλλη μια φορά το πόσο μέλλον έχει στο άθλημα. Είδε στα μάτια τον μεγάλο της αντίπαλο, πάλεψε όσο είχε δυνάμεις τον αγώνα όμως η απειρία από τέτοια μεγάλα παιχνίδια στοίχησαν στην ομάδα του Κώστα Κόκκινου.

Στο πρώτο μέρος ο Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ προηγήθηκε με 20-16 φτάνοντας στη νίκη με το τελικό 32-17.

Εξαιρετική απόδοση από τον Ανδρέα Ιωάννου του Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ που τελείωσε τον αγώνα με 16 τέρματα και ήταν με διαφορά ο κορυφαίος της αναμέτρησης ενώ από πλευράς Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς ξεχώρισαν για την μαχητικότητα τους οι Γιάννης Ιωαννίδης και Λούκας Κυρατζής που πέτυχαν από 8 τέρματα.

Ημίχρονο: 20-16

Τελικό: 32-27

Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ: Μιχάλης Καϊλής, Ανδρέας Γεωργίου 4, Νικόλας Γεωργίου, Χρίστος Χρυσάνθου 3, Κυριάκος Γεωργίου 1. Χάρης Χατζηγιάννης 2, Μάριος Παπαμιχαήλ, Συμεών Χατζηδάκης, Ανδρέας Φωτίου 1, Παναγιώτης Ρούσος, Γιώργος Χριστοδούλου 2, Ανδρέας Χατζησάββας 2, Γιώργος Γιωργαλλής 1, Αναστάσιος Ιωάννου, Ανδρέας Ιωάννου 16, Ανδρέας Παπαλαμπριανού.

Κ.Ν. Αγίου Τριμιθιάς: Μιχαλάκης Βασιλείου, Γιάννης Ιωαννίδης 8, Άγγελος Λεωνίδου 3, Λούκας Παρασκευά 5, Αργύρης Θεοφάνους 2, Γιώργος Σάββα, Σωτήρης Ανδρέου, Νίνο Κυρμίζης, Νικόλας Αλουπός, Λούκας Κυρατζής 8, Αλέξανδρος Κόκκινος, Ανδρέας Τσαγγάρης, Γιώργος Τριμιθιώτης, Κωνσταντίνος Μακρής.

Χάντμπολ: Τελευταία Ενημέρωση

X