ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το πήρε το Ευρωπαϊκό!

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο πανηγυρίζει το 7ο  πρωτάθλημα στην ιστορία του στο άθλημα της χειροσφαίρισης.

Τέσσερις στροφές πριν το φινάλε η ομάδα του Ανδρέα Ανδρέου κατέκτησε και μαθηματικά τον 3ο σερί της τίτλο αφού οι 8 βαθμοί διαφορά από Παρνασσό και Ευρωπαϊκό δεν μπορούν να καλυφθούν με βάση τα μεταξύ τους παιχνίδια.

Με 17 σερί νίκες σε ισάριθμους αγώνες δεν άφησε κανένα αντίπαλο να αμφισβητήσει την ανωτερότητα της στο παρκέ δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο.

Η ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο το 2005, ακολούθησαν τα πρωταθλήματα του 2008, 2011 και 2013 ενώ τα τελευταία 3 χρόνια βρίσκεται στην κορυφή του αθλήματος με ισάριθμες κατακτήσεις 2015, 2016 και 2017.

Μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ΚΟΧ ο προπονητής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Ανδρέας Ανδρέου τόνισε για την κατάκτηση του φετινού τίτλου: «Κατ’ αρχήν θα πρέπει να δώσω τα συγχαρητήρια μου σ’ όλα τα παιδιά για την σκληρή δουλειά και την αφοσίωση που δείχνουν. Είμαι πολύ χαρούμενος που οι κόποι μας ανταμείφθηκαν με τον πρώτο και μεγαλύτερο στόχο μας. Θέλαμε και κάνουμε τεράστιες προσπάθειες να διατηρήσουμε το Ευρωπαϊκό στην κορυφή και είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένος που οι κόποι μας ανταμείβονται» ήταν το αρχικό του σχόλιο. 

Παράλληλα με τις δηλώσεις του αναφέρθηκε στον προβληματισμό του: «Τα συναισθήματα χαράς και ευτυχίας είναι εκεί και τα κρατάμε όμως την ίδια ώρα μας προβληματίζει έντονα το που οδηγείται το άθλημα. Μας προβληματίζει το επίπεδο. Θα πρέπει να βρεθεί μια λύση για το καλό του αθλήματος. Οφείλω όμως να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους αντιπάλους μας, οι οποίοι παρά τα όποια προβλήματα είναι προς τιμής του που καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια σε κάθε αγώνα δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό και σαν Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο το σεβόμαστε απόλυτα αυτό».

Τέλος μίλησε και για τους επόμενους στόχους: «Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, θέλουμε να τελειώσουμε αήττητη τον θεσμό και παράλληλα να στεφθούμε και κυπελλούχοι. Έχουμε μια τεράστια πρόκληση μπροστά μας, το αήττητο και το τρεμπλ. Εάν συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο είμαι βέβαιος πως θα το πετύχουμε» ήταν το καταληπτικό σχόλιο του τεχνικού του Ευρωπαϊκό Πανεπιστημίου.

Δηλώσεις δεν θα μπορούσε να μην κάνει και ο μεγάλος αρχηγός της ομάδας Κώστας Χριστοδούλου τονίζοντας από την πλευρά του: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την κατάκτηση του, είναι μια δικαίωση των κόπων και των θυσιών μας! Όλοι μας δουλεύουμε σκληρά για να διατηρήσουμε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο στην κορυφή και χαιρόμαστε το επιτυγχάνουμε. Η εδραίωση της ομάδας μας στην κορυφή ένας στόχος που βάλαμε εδώ και χρόνια και η ικανοποίηση είναι τεράστια βλέποντας πως το πετυχαίνουμε. Θέλουμε πλέον το τρεμπλ για να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την φετινή μας πορεία».

Ιστοσελίδα ΚΟΧ

Χάντμπολ: Τελευταία Ενημέρωση

X