ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ισόπαλο το 2ο φιλικό

Ισόπαλο 34-34 έληξε το 2ο φιλικό της Εθνικής μας ομάδας με αντίπαλο το Ισραήλ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τα Προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020.

Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό με την Εθνική μας να δίνει συνέχεια στις πολύ θετικές εμφανίσεις δείχνοντας ετοιμότητα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Η τεχνική ηγεσία θέλησε να δοκιμάσει διάφορα πράγματα που είχε στο μυαλό της ενόψει των Προκριματικών δίνοντας χρόνο συμμετοχής σ’ όλους τους διεθνείς μας που βρίσκονταν στην αποστολή.

Τακτικά οι προπονητές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έμεινα ικανοποιημένοι από την γενική παρουσία των διεθνών μας αφού είχαν διάθεση, έβαλαν πάθος και δύναμη στο παιχνίδι τους ενώ παράλληλα έκαναν ανατροπή του σκορ φτάνοντας στην ισοπαλία σε νεκρό χρόνο.

Καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους οι δύο ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ χωρίς καμία να μπορέσει να επιβάλει τον ρυθμό της και αυτό φάνηκε και στο αποτέλεσμα του ημιχρόνου όπου το σκορ ήταν ισόπαλο 16-16.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στα αρχικά στάδια υπήρχαν εναλλαγές στο σκορ ωστόσο στα τελευταία 10 λεπτά οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα 2 τερμάτων και σταδιακά το ανέβασαν στα 4 τέρματα 5 λεπτά πριν το τέλος 31-27.

Εκεί έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα οι διεθνείς μας και παίζοντας αρκετά καλή άμυνα κατάφεραν στο 59ο λεπτό του αγώνα να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα 33-33 με σκόρερ τον Θεμιστοκλή Τσίβικο.

Στην τελευταία επίθεση το Ισραήλ κατάφερε να σκοράρει και να κάνει το 34-33 όμως οι διεθνείς μας παίζοντας έξυπνα κατάφεραν και κέρδισαν πέναλτι σε νεκρό χρόνο.

Την εκτέλεση ανέλαβε όπως πάντα ο αρχηγός μας Τζούλιο Αργυρού ο οποίος ευστόχησε και χάρισε στην Εθνική μας την ισοπαλία 34-34.

Σε εξαιρετική μέρα βρέθηκε ο Τζούλιο Αργυρού από τους διεθνείς μας που πέτυχε τα 9 από τα 34 τέρματα της Εθνικής μας, 5 τέρματα σκόραρε ο Γιάννος Νικηφόρου που ήταν επίσης αρκετά θετικός ενώ από 4 τέρματα ολοκλήρωσαν τον αγώνα Δημήτρης Νικηφόρου και Θεμιστοκλής Τσίβικος.

ΚΥΠΡΟΣ: Χριστόφορος Νούνγκοβιτς, Θεμιστοκλής Τσίβικος 4, Γιάννος Νικηφόρου 5, Βασίλης Δημοσθένους 2, Τζούλιο Αργυρού 9, Ανδρέας Στυλιανού, Χρίστος Χρυσάνθου 2, Κυριάκος Σοφοκλέους 3, Γιώργος Στυλιανού , Ανδρέας Γεωργίου, Ανδρέας Μίλτος Μαρκίδης 1, Δημήτρης Νικηφόρου 4, Νικόλας Γεωργίου, Σάββας Ζωγράφος, Ξένιος Κυπριανού, Χρίστος Αργυρού 3.

Χάντμπολ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X