ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρωταθλητής στο «Tennis Europe under 14» ο Φώτος Φωτιάδης

Λαμπρό προδιαγράφεται το μέλλον για τον 14χρονο αντισφαιριστή της Master Tennis Academy

Κυριάκος Τοφή

Τον τίτλο στο τουρνουά «Tennis Europe under 14» που διεξάχθηκε στο «Field club» κατέκτησε ο αντισφαιριστής μας Φώτος Φωτιάδης, επιβεβαιώνοντας την ανέλιξή του την τελευταία τετραετία. Ο 14χρονος πρωταθλητής μας κέρδισε στον τελικό του τουρνουά τον Σέρβο Πόποβιτς με 2-1 σετ (6-3, 2-6, 7-5), παίρνοντας έτσι την ρεβάνς για την περσινή ήττα από τον εν λόγω αντίπαλο, στη συγκεκριμένη διοργάνωση με 2-0. Η διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα των αναμετρήσεων καταδεικνύει και την πρόοδο του αθλητή ο οποίος ξεκίνησε να προπονείται στην Master Tennis Academy πριν τέσσερα χρόνια, όταν ουσιαστικά και δημιουργήθηκε.

Ο Φώτος Φωτιάδης συγκαταλέγεται στους καλύτερους αθλητές της ηλικίας του, καταλαμβάνοντας μια θέση στην πρώτη πενηντάδα της Ευρωπαϊκής κατάταξης. Οι υποχρεώσεις για τον Κύπριο αντισφαιριστή συνεχίζονται στην ερχόμενη εβδομάδα μιας και θα αγωνιστεί σε τουρνουά κάτω των 16 ετών που θα γίνει στην πρωτεύουσα, ενώ τη μεθεπόμενη εβδομάδα θα μετρήσει δυνάμεις σε ανάλογο τουρνουά που θα γίνει στη Λεμεσό.

Ο Φώτος Φωτιάδης προπονείται υπό της οδηγίες του Γιάννη Χατζηγεωργίου, ιδιοκτήτη της Master Tennis Academy, ο οποίος αισιοδοξεί για ανάλογες επιτυχίες στην συνέχεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση

X