ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Επιτυχημένο το παγκύπριο πρωτάθλημα»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Pressing» μίλησε ο διευθυντής των ακαδημιών «Masters Tennis Academy», Γιάννος Χατζηγεωργίου. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιτυχημένη διεξαγωγή του παγκυπρίου πρωταθλήματος Τένις.

Αναλυτικά:

«Είχαμε μια πάρα πολύ συμμετοχή και είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι. Σήμερα και αύριο είναι τελικοί των τελευταίων δέκα αγωνισμάτων. Αύριο ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν αρκετά επιτυχημένο παρ’ όλες τις δυσκολίες που είχαμε. Ευτυχώς βρήκαμε περισσότερα γήπεδα και μπορούσαμε να ξεκινούμε πιο αργά τους αγώνες»

Για το σημερινό πρόγραμμα:

«Σήμερα έχουμε τον τελικό του διπλού ανδρών, τους τελικούς αγοριών και κοριτσιών κάτω των 12. Έχουμε το μονό στα κορίτσια κάτω των 16 και το διπλό στα κορίτσια κάτω 12».

Για τον αντίχτυπο που είχε στον κόσμο η επιτυχία του Παγδατή το 2006:

«Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Μάρκου το 2006 γέμισαν πραγματικά τα γήπεδα. Μετά ακολούθησε μια τριετία με τους ίδιους ρυθμούς. Σιγά σιγά έπεσαν κάπως τα νούμερα και με την οικονομική κρίση έπεσαν ακόμη περισσότερο. Τα τελευταία τρία χρόνια αυξάνεται και πάλι ο αριθμός. Το τένις βρίσκεται σε ανοδική πορεία και ποσοτικά και ποιοτικά. Στην ακαδημία μας απασχολούμε περίπου 200 παιδιά. Βάζουμε και εμείς το λιθαράκι για να αυξήσουμε αυτό το νούμερο αλλά και να αυξήσουμε την ποιότητα των αθλητών».

Για τις διακρίσεις των αθλητών της ακαδημίας στους παγκύπριους αγώνες:

«Είχαμε πάρα πολλές διακρίσεις μέχρι τώρα. Αυτό το σαββατοκύριακο η παρουσία των αθλητών μας είναι μεγάλη. Πραγματικά ήταν πολύ καλή παρουσία των αθλητών της ακαδημίας μας σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες».

Για το αν μπορεί η Κύπρος να προσελκύσει ξένους τενίστες για να έρθουν να κάνουν την προετοιμασία τους:

«Οι συνθήκες στην Κύπρο είναι ιδανικές για να προσελκύσουν τενίστες από άλλες χώρες, ειδικά από τον Οκτώβριο μέχρι τον Δεκέμβριο. Θέλει οργάνωση, διαχείριση και σωστές εγκαταστάσεις».

 

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση

X
X