ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Με Μάρκο και τα άλλα παιδιά

«Χαίρομαι που είμαι πίσω, νοιώθω έτοιμος. Η αποχή δυόμισι μηνών είναι σημαντικό στοιχείο όμως έχω άλλες τρεις μέρες και πιστεύω ότι θα είμαι εκατό τοις εκατό έτοιμος, βρίσκοντας το ρυθμό μου. Όλοι οι αγώνες είναι καθοριστικοί. Ακόμη και ο κάθε πόντος είναι καθοριστικός.»

Αυτά είπε σήμερα ο Μάρκος Παγδατής στην τοποθέτηση του κατά την συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε η ομοσπονδία του τένις, το εθνικό κέντρο τένις για την αναμέτρηση που θα γίνει με την Τυνησία για το Davis Cup, όπου θα κριθεί η παραμονή της ομάδας μας στον όμιλο.

Ο Πέτρος Χρυσωχός, άρτι αφιχθείς από την Αμερική δήλωσε ενθουσιασμένος με τη συμμετοχή του Μάρκου στον αγώνα και είπε ότι προσβλέπουν σε μια θετική παρουσία. Ευχήθηκε επίσης όπως το Σάββατο που είναι η μέρα γενεθλίων του να συνοδευτεί με νίκη για την ομάδα μας.

Τα άλλα δυο μέλη της ομάδας μας, Μενέλαος Ευσταθιού και Ελευθέριος Νέος, είπαν ότι νοιώθουν ενθουσιασμένοι και αυτοί που θα αγωνιστούν δίπλα στον Μάρκο Παγδατή. Πρόσθεσαν ακόμη ότι ήταν καλή εμφάνιση της ομάδας μας στην αναμέτρηση με την Τουρκία και θέλουν στον αγώνα με την Τυνησία να είμαστε ακόμη καλύτεροι.

Ο κάπτεν της ομάδας μας, Δημήτρης Ηροδότου, είπε ότι η παρουσία του Μάρκου αλλάζει το βεληνεκές της ομάδας μας.  Είπε ακόμη ότι στόχος είναι μια καλή εμφάνιση ενώ πρόσθεσε ότι είναι σημαντική η έδρα και κάλεσε τον κόσμο να είναι παρών. Είπε ακόμη ότι όλοι αγώνες είναι «κοντινοί».

Η ομάδα έχει αρχίσει προετοιμασία από το Σάββατο ενώ χθες προστέθηκε και ο Πέτρος Χρυσοχός.

Ο κάπτεν των Τυνήσιων Αντέλ Μπράχίμ όπως και ο Μάλεκ Τζιαζίρι (το αστέρι της ομάδας που βρίσκεται στη θέση 53 της παγκόσμιας κατάταξης) ευχαρίστησαν για τη φιλοξενία και προσβλέπουν σε πολύ καλές αναμετρήσεις. Ο κάπτεν των Τυνήσιων είπε χαρακτηριστικά ότι οι παίκτες των δυο ομάδων είναι γνώριμοι από πανεπιστημιακά πρωταθλήματα, θα γίνουν καλά παιχνίδια και μέσα από αυτά θα νικήσει το Davis Cup. Είπε βέβαια ότι ο στόχος για την ομάδα του είναι η νίκη.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Κέντρο Τένις την Πέμπτη 6 Απριλίου στις 12.00μ. Ο πρώτοι δύο αγώνες στο Μονό, θα διεξαχθούν την Παρασκευή 7 Απριλίου. Η τελετή έναρξης θα πραγματοπιηθεί στις 11.45π.μ., αμέσως μετά θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας στο Μονό (12.00), και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο δεύτερος αγώνας. Το Σάββατο 8 Απριλίου θα διεξαχθεί στις 12 το μεσημέρι το Διπλό. Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 9 Απριλίου με τη διεξαγωγή των δύο Μονών, με ώρα έναρξης του πρώτου αγώνα τις 11.00 π.μ. Η Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου καλεί το φίλαθλο κοινό να προσέλθει και να ενισχύσει με την παρουσία του, πάντα στα πλαίσια του Fair Play, τις προσπάθειες των αντισφαιριστών μας.

Το αντίτιμο του εισιτηρίου ορίστηκε στα €5 για κάθε μέρα ξεχωριστά. Η είσοδος για μαθητές κάτω των 18 χρόνων είναι δωρεάν. Εισιτήρια θα διατίθενται on line μέσω της ιστοσελίδας της ΟΑΚ www.tennis.com.cy και στο Εθνικό Κέντρο Τένις κατά τις μέρες διεξαγωγής των αγώνων. Αριθμός εισιτηρίων θα διατεθούν και μέσω των Ομίλων/Ακαδημιών, μελών της ΟΑΚ. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό καλείται να επικοινωνήσει με τα γραφεία της Ομοσπονδίας στα τηλέφωνα 22449860/61.

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση