ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Είμαστε έτοιμοι»

24sports team

info@24sports.com.cy

O πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδία τένις Φίλιος Χριστοδούλου μίλησε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου στην πρωινή εκπομπή του ΣΠΟΡ FM Κύπρου, 95.0 «Κάνε Παιχνίδι». 

Αντικείμενο των δηλώσεων η συνάντηση με την Τουρκία στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Davis Cup της Ευρωαφρικανικής Ζώνης, Όμιλος ΙΙ, σε αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Εθνικό Κέντρο Τένις στην Έγκωμη από 3-5 Φεβρουαρίου.

Τα όσα είπε:« Ως ομοσπονδία τένις είμαστε δίπλα στο ΣΠΟΡ FM Κύπρου. Είμαστε έτοιμοι για το Ντέιβις Καπ. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει την Παρασκευή στις 10.45π.μ. και θα ακολουθήσει ο δεύτερος αγώνας. Το Σάββατο θα διεξαχθεί το Διπλό, με ώρα έναρξης τις 12.00. Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου με τη διεξαγωγή των δύο μονών με ώρα έναρξης του πρώτου αγώνα τις 11.00 π.μ. Προκρίνεται η ομάδα που θα πάρει 3 νίκες.

Διαθέτουμε την πιο νεανική ομάδα. Επίτευγμα είναι αυτό για την Κύπρο. Δεν έχουμε το Μάρκο γιατί έχει συμβατικές αγωνιστικές υποχρεώσεις. Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά. Ο Πέτρος Χρυσοχός είχε δυο εμπειρίες με τον Τσεμ Ιλκέλ και τον κέρδισε. Πάμε για ένα καλό αποτέλεσμα. Παραμένει ο Πέτρος, πρώτος στο κολεγιακό των ΗΠΑ. Οι Μενέλαος Ευσταθίου και Ελευθέριος Νέος, επέστρεψαν ύστερα από την πετυχημένη παρουσία στο Αυστραλιανό Όπεν Τζούνιορ. Ο Μενέλαος μπήκε στα ημιτελικά.

Καλούμε τους φίλους του τένις να στηρίξουν την ομάδα. Το γεγονός ότι όλοι αγώνες ξεκινούν στις έντεκα και ότι θα έχουμε καλή θερμοκρασία είναι θετικά. Αποτελεί για τον κόσμο ευκαιρία. Μετά τις επιτυχίες του Μάρκου, πολλά παιδιά έχουν αγκαλιάσει το άθλημα. Είμαστε δεύτεροι μετά το ποδόσφαιρο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση