ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Οι Κυπριακές συμμετοχές στο 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Αύριο διεξάγεται το 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο ΣΕΦ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Αυτό το Σαββατοκύριακο 10-11 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο οποίο θα συμμετάσχουν και κύπριοι αθλητές και αθλήτριες με στόχο τις καλές επιδόσεις και το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει αρχές Μαρτίου στο Μπέρμινχαμ (1-4).

Σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής έχουν δηλωθεί για να λάβουν μέρος 638 Άνδρες και 470 Γυναίκες. Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει και δύο κούρσες 60 μέτρων. Ύστερα από την επεξεργασία των δηλώσεων, έγινε γνωστό πως δεν θα γίνει προκριματικός στον Ύψος Ανδρών και το Ύψος Γυναικών και οι αθλητές και αθλήτριες θα παρουσιαστούν στην αίθουσα κλήσεως απευθείας το απόγευμα.

Έντονη θα είναι η παρουσία των Κύπριων αθλητών και αθλητριών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα καθώς αρκετοί είναι δηλωμένοι για να λάβουν μέρος. Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ξεχωρίζουν οι συμμετοχές των: Μίλαν Τραΐκοβιτς, Ραμόνας Παπαϊωάννου, Βασίλη Κωνσταντίνου και Ναταλίας Ευαγγελίδου.

Ο Κύπριος πρωταθλητής, Μίλαν Τραΐκοβιτς, μετά το 7.68 στη Γερμανία φαίνεται να βρίσκει τα πατήματά του και να είναι έτοιμος για το στόχο του νέου παγκυπρίου ρεκορ. Η Ραμόνα Παπαϊωάννου επανέρχεται στην αγωνιστική δράση μετά τον περσινό τραυματισμό της και θα τρέξει στο αγώνισμα των 60 μέτρων. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μετά το μίτινγκ στη Γαλλία (πριν από δύο εβδομάδες) θα προσπαθήσει να βρει ρυθμό και να επιχειρήσει άλματα πάνω από το 2.20. Η Ναταλία Ευαγγελίδου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά (!) στην καριέρα της στο αγώνισμα των 3000 μέτρων και θα επιχειρήσει νέο παγκύπριο ρεκόρ κλειστού στίβου (9.40.52).

Οι Κύπριοι αθλητές και αθλήτριες που θα λάβουν μέρος είναι:

Ανδρέας Χριστοφόρου 60μ., 200 μ.
Σταύρος Σπύρου 800μ.
Στέλιος Παπαιωάννου 1500μ.
Φράγκου Νικόλας 3000μ.
Μάριος Αποστολίδης 3000μ.
Μίλαν Τραίκοβιτς 60μ. εμπόδια
Λογγίνος Αχιλλέως τριπλούν
Βασίλης Κωνσταντίνου ύψος
Χρίστος Ταμάνης επι κοντώ
Γεώργιος Κανάρης σύνθετα
Ραμόνα Παπαιωάννου 60μ.
Δήμητρα Κυριακίδου 60μ.
Ειρήνη Γεωργίου 60μ.
Αλεξάνδρα Σκέντερ 60μ.
Δήμητρα Αβραμοπούλου 60μ.
Δήμητρα Κυριακίδου 200μ.
Ναταλία Ευαγγελίδου 3000μ.
Ελπίδα Χριστοδουλίδου 3000μ.
Χρυστάλλα Χ΄΄Πολυδώρου 3000μ.
Δήμητρα Αραχωβίτη 60μ. εμπ.
Μαρία Αριστοτέλους επι κοντώ
Χριστίνα Καλογεροπούλου επι κοντώ
Παρασκευή Θρασυβούλου σύνθετα

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τις πληροφορίες της διεξαγωγής των αγώνων μπορείτε να τις βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση

X