ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Στόχος οι Ολυμπιακοί του 2020»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Ονησίφορο Σταύρου μίλησε ο νεαρός αθλητής Χριστόφορος Γενεθλή. Μόλις χθες ο νεαρός Χριστόφορος εξασφάλισε το Χρυσό μετάλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων που έγινε στο Πιτέστι της Ρουμανίας. Η βολή του στα 61.35μ. αποτελεί και νέο ΠΑΚΓΥΠΡΙΟ ΡΕΚΟΡ της κατηγορίας του και ταυτόχρονα το φέρνει στην τέταρτη θέση της Παγκόσμιας κατάταξης για τη φετινή χρονιά και στην τρίτη θέση μεταξύ των Ευρωπαίων αθλητών.

Αναλυτικά:

Για το ρεκόρ: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που παρά τις δύσκολες συνθήκες είναι δίπλα μου και με στηρίζουν, τους προπονητές μου που είναι σαν μια δεύτερη οικογένεια. Τους φίλους και τη φίλη μου που είναι πάντα δίπλα μου».

Για την προπόνηση και τις δυσκολίες: «Είναι δύσκολο, πολύ ταλαιπωρία. Ξυπνάς το πρωί να φας, προπόνηση άμεσα, και μετά πάλι φαγητό και προπόνηση. Πολλές θυσίες. Υπάρχει πάρα πολύ δουλειά και ένα πράγμα που δεν βοήθησε πολύ τη φετινή χρονιά ήταν ο στρατός καθώς δεν ξεκουραζόμουν αρκετά. Όμως ο Θέος είναι μεγάλος και ξεπεράσαμε τα προβλήματα. Δεν είχα τις διευκολύνσεις που έπρεπε. Τα πρωινά έμενα μέσα για δουλειές, σκοπιές και έχανα προπονήσεις».

Για τον στόχο στο πανευρωπαϊκό: «Καταρχάς η επίδοση που έκανα χθες είναι η 3η καλύτερη στην Ευρώπη (ηλικιακά). Υπάρχουν καλοί αθλητές αλλά εγώ θα πάω για το καλύτερο. Είναι ένας Γερμανός και ένας Πολωνός που έριξαν καλύτερα από εμένα, όμως πάω για το καλύτερο».

Για τους μελλοντικούς στόχους: «Ο στόχος είναι να μας αξιώσει ο Θεός το 2020 να είμαι στο Τόκιο στους Ολυμπιακούς. Με σκληρή δουλειά και σκληρή προπόνηση όλα θα έρθουν σιγά σιγά».

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση