ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ στη συνάντηση των Υπουργών Αθλητισμού

Ο Αντιπρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού κ. Δημήτρης Λεοντής εκπροσωπώντας τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, παρέστη στη  συνάντηση των Υπουργών Αθλητισμού και των Προέδρων των Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών των ΑΜΚΕ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Μαΐου  στο Σαν Μαρίνο.

Ο κ. Λεοντής στην τοποθέτηση του τόνισε, ότι σαν Κύπρος υποστηρίζουμε πλήρως το τι έχει συμφωνηθεί και επίσης ανέφερε ότι η οικονομική βιωσιμότητα στον αθλητισμό αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και είναι εξαιρετικά σημαντική, αφού ο αθλητισμός στην Κύπρο απασχολεί πολύ κόσμο και πόρους. Βιωσιμότητα κυρίως έχει να κάνει με τις αθλητικές υποδομές και με τα οικονομικά των ομοσπονδιών που επιχορηγεί το κράτος. Έχει γίνει ακόμη πιο επιτακτικό να επιτύχουμε βιωσιμότητα τα τελευταία χρόνια που η χώρα μας βιώνει την οικονομική κρίση.

Σε επίπεδο υποδομών η Κύπρος  φιλοξενεί κάθε χρόνο πολλές διεθνείς διοργανώσεις σε υφιστάμενες υποδομές και δημιουργούνται νέα γήπεδα, αίθουσες και στάδια εκεί που υπάρχει πραγματική ανάγκη και επιτρέπουν τα οικονομικά μας. Έχουμε διοργανώσει δύο φορές ΑΜΚΕ στο παρελθόν και αυτό ήταν η αιτία να δημιουργηθούν υποδομές που τις είχε μεγάλη ανάγκη η χώρα μας και αποτελούν κληρονομιά που αξιοποιείται σήμερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X