ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έτρεξαν στη μνήμη Μάρκου Δράκου

Άλλη μια σημαντική παρουσία για τους δρομείς του ΑΠΟΕΛ, που συμμετείχαν σε αγώνα στη μνήμη του ήρωα της ΕΟΚΑ Μάρκου Δράκου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Τον ήρωα του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ Μάρκο Δράκου τίμησε το τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στον ετήσιο αγώνα απόστασης 5 χλμ που πραγματοποιείται εις μνήμη του αείμνηστου αγωνιστή. 

Τον αγώνα διοργανώνει η Σ.Ε.Κ. σε συνεργασία με το Σωματείο Δρομέων «Περικλής Δημητρίου» και τελούσε υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και του υπουργού άμυνας Χριστόφορου Φωκαίδη.

Τον ΑΠΟΕΛ εκπροσώπησαν πέντε δρομείς, οι Χριστόδουλος Παπαευτυχίου, Στέλιος Στυλιανού, Πόλυς Παλαντζής, Αντρέας Θεμιστοκλέους και Δαμιανός Δαμιανού, ο οποίος έτρεξε για πρώτη φορά με την ομάδα μας.  

Οι Πόλυς Παλαντζής και Αντρέας Θεμιστοκλέους κατατάχθηκαν δεύτεροι στην ηλικιακή τους κατηγορία, ενώ ο Στέλιος Στυλιανού τερμάτισε πρώτος στην ειδική κατηγορία των σωμάτων ασφαλείας. Το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ τιμήθηκε και φέτος με ειδική πλακέτα για την ομαδική συμμετοχή του.

Επόμενη δραστηριότητα του τμήματος είναι στα Περβόλια της Λάρνακας την ερχόμενη Κυριακή 22 Ιανουαρίου στον διεθνή ετήσιο Ημιμαραθώνιο Περβολιών.

Υπενθυμίζουμε και τον αγώνα που θα διοργανώσει το τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ στις 28 Ιανουαρίου στο Πάρκο Αθαλάσσας στις 10:00 το πρωί. Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα του Σωματείου μας στο facebook.

Τρέξε και εσύ με τη γαλαζοκίτρινη

Το τμήμα δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22-210333 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-16:00).

Θερμές ευχαριστίες στην ιστοσελίδα www.sport-supporter.net και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχει στο τμήμα δρομέων ΑΠΟΕΛ.

Κατάθεση στεφάνου

Χθες, ανήμερα της θυσίας του Μάρκου Δράκου, ο Χρίστος Πάλλης εκπροσώπησε τον ΑΠΟΕΛ στο μνημόσυνο του αγωνιστική της ΕΟΚΑ».

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση