ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έντεκα χρόνια μαζί Γιώργος Αχιλλέως και ΟΠΑΠ Κύπρου

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους για άλλο ένα έτος

Την κοινή τους πορεία -που ξεκίνησε από το 2007- συνεχίζουν γι΄ άλλη μια χρονιά οι Γιώργος Αχιλλέως και ΟΠΑΠ Κύπρου! Ο Κύπριος Ολυμπιονίκης στην σκοποβολή και η ΟΠΑΠ Κύπρου μπήκαν αισίως στην ενδέκατη χρονιά συνεργασίας, μετά την ανανέωση της χορηγίας του Οργανισμού προς τον αθλητή.

Η χορηγία της ΟΠΑΠ Κύπρου προς τον Γιώργο Αχιλλέως, που ξεκίνησε το 2007, αποτελεί τη μακροβιότερη στο χορηγικό πλάνο του 37χρονου σκοπευτή. Μέσω της συνεργασίας, η εταιρεία θα συνεχίζει να στηρίζει ποικιλοτρόπως τον αθλητή, ενώ από την πλευρά του ο Αχιλλέως θα αποτελεί πρεσβευτής της ΟΠΑΠ Κύπρου εντός και εκτός αγώνων.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που οι συζητήσεις με την ΟΠΑΠ Κύπρου Λτδ ολοκληρώθηκαν θετικά και συνεχίζουμε γι΄ άλλη μια χρονιά την πολύ σημαντική μας συνεργασία», δηλώνει ο Γιώργος Αχιλλέως, που συμπληρώνει: «Η συνεργασία με την ΟΠΑΠ Κύπρου Λτδ είναι άψογη και καθοριστική στην προσπάθεια που κάνω στο διεθνές επίπεδο για εκπροσώπηση της Κύπρου. Νιώθω ότι έχω δίπλα μου όχι έναν απλό χορηγό, αλλά έναν συνεργάτη, αφού η σύνδεση μας δεν είναι μόνο επαγγελματική, αλλά και ανθρώπινη. Η ΟΠΑΠ Κύπρου στηρίζει τον κυπριακό αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα και είμαι χαρούμενος που αποτελώ και εγώ κομμάτι αυτής της προσπάθειας».

Η ΟΠΑΠ Κύπρου Λτδ

Με έντονη παρουσία στην Κύπρο από το 1969, εδώ και σχεδόν 48 χρόνια η ΟΠΑΠ Κύπρου καλύπτει τις ουσιαστικές παραμέτρους της κυπριακής κοινωνίας στην υγεία, την παιδεία, τον πολιτισμό, το περιβάλλον και τον αθλητισμό. Η ΟΠΑΠ Κύπρου συμβάλλει στην ανάπτυξη και ενδυνάμωση του αθλητισμού στην Κύπρο, επιχορηγώντας δεκάδες ομοσπονδίες, αθλητικά σωματεία και αθλητές με στόχο την ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους, της ευγενούς άμιλλας και του ευπρεπούς συναγωνισμού.

Ο Γιώργος Αχιλλέως

Ένας από τους πιο πετυχημένους Κύπριους αθλητές όλων των εποχών, ο Γιώργος Αχιλλέως έχει ήδη αγωνιστεί σε τέσσερις Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον ίδιο να αναδεικνύεται Ολυμπιονίκης στο Πεκίνο 2008 με την 5η θέση στο σκιτ. Είναι ο μοναδικός Κύπριος αθλητής που κατέχει Παγκόσμιο ρεκόρ σε Ολυμπιακό άθλημα. Στην καριέρα του έχει κερδίσει δεκάδες μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, Παγκόσμια Κύπελλα, Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, Κοινοπολιτειακούς και Μεσογειακούς Αγώνες.

Σκοποβολή: Τελευταία Ενημέρωση

X