ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένας διαφορετικός αγώνας (pics)

Με απόλυτο επαγγελματισμό και τεράστια επιτυχία έγινε η παρουσίαση και διοργάνωση Αγώνα Δυναμικής Σκοποβολής (Σκοποβολής εν κινήση) που διοργάνωσε ο Σκοπευτικός Αθλητικός Όμιλος Λεμεσού SniperGold-FXTM στα πλαίσια του Κυπρο-Ρωσικού Φεστιβάλ 2017 το διήμερο 10-11 Ιουνίου στον Δημόσιο Κήπο Λεμεσού.

Αρκετό και ουσιώδες ενδιαφέρον από κόσμο κάθε ηλικίας όχι μόνο αυτών που διαγωνίστηκαν αλλά και των αρκετών θεατών που παρακολούθησαν τον πρωτότυπο για τα Κυπριακά δεδομένα Αγώνα με θαυμασμό στον ειδικό Ασφαλές διαμορφωμένο χώρο που επιμελήθηκε και δημιούργησε ο Διπλωματούχος και Αδειούχος προπονητής Σκοποβολής κ. Αριστοκλέους Ευτύχιος ο οποίος είναι ο εφευρέτης και δημιουργός του Αθλήματος της Δυναμικής Σκοποβολής στη Κύπρο αλλά και ο Περιφερειακός Διευθυντής Κύπρου και Ελλάδας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σκοποβολής και Δυναμικής Γυμναστικής.

Έλαβαν μέρος πέραν των 60 διαγωνιζομένων με τον ανταγωνισμό και την αδρεναλίνη να χτυπάει στο κόκκινο.

Ο Αγώνας ήταν διαχωρισμένος σε 2 Αθλητικές κατηγορίες (OPEN – U16).

Οι διαγωνιζόμενοι μετά από την καθιερωμένη πριν από κάθε αγώνα επεξήγηση όπως και την γνωριμία με τα Μέτρα Ασφαλείας και συμπεριφοράς με τα όπλα χειρός δοκίμασαν τις Σκοπευτικές τους ικανότητες τους σε χάρτινους στόχους και στη συνέχεια εκπλήρωσαν το στάδιο με αλλαγή κατεύθυνσης 12 μεταλλικών στόχων με γεμιστήρα 18 βολών.

Ενθουσιασμός από κάθε άποψη για την σοβαρότητα και κατανόηση αλλά και τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας χωρίς να προκληθεί το παραμικρό ατύχημα αλλά και παράλληλα χωρίς να δεχθεί κάποιος αθλητής – διαγωνιζόμενος ποινή – αποβολή!

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο 1ος Νικητής στην κατηγορία OPEN κέρδισε τον Αγώνα με διαφορά από τον 2ο νικητή με μόλις ένα δευτερόλεπτο.

Αυτό δείχνει και την σημαντικότητα του ανταγωνισμού που προσφέρει το Άθλημα της Δυναμικής Σκοποβολής με τον συνδυασμό ταχύτητας – ευστοχίας – ασφάλειας.

ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΓΩΝΑ:
 Κατηγορία OPEN
1ος VOLKOV STEPAN
2ος NEARCHOU MARIOS
3ος AGARKOV VLADIMIR
 Κατηγορία U-16
1ος BOYAN SVETOZAN
2ος KARDASH ALEXANDER
3ος STAVRO ALEXANDER

Το Δ.Σ. του Ομίλου μας ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Μέγα Χορηγό μας FXTM για την άψογη και καθ’όλα παραγωγική συνεργασία μεταξύ των 2 μερών και ευελπιστούμε στη συνέχεια και ενδυνάμωση των σχέσεων μας με σκοπό τη διάδοση και μαζικοποίηση των Αθλημάτων Σκοποβολής κλειστού χώρου με απόγειο τη στήριξη και αντιπροσώπευση Αθλητών του Ομίλου μας σε εγχωρίους αλλά και διεθνής αγώνες.

Ευχαριστίες επίσης στους  Κατηγορία OPEN για τα πολύ ωραία δώρα που προσέφεραν στους Νικητές, Cozy Café, Megastore Anexartisias, Go& Fun Cyprus, AArisokleous Consultants Services, Everest + Construction Ltd, Ojo Sunglasses όπως επίσης και τον Χορηγό Επικοινωνίας της Ομάδος μας Vestnik Kipra, ευχόμαστε στη συνέχεια της συνεργασίας μας.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι ανεξαρτήτως φύλου ή ηλικίας μπορούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην Αθλητική Σκοποβολή με τη δική μας καθοδήγηση Ανώτατης Μόρφωσης όπως και για έμπειρους μέσω ειδικών θεωρητικών και προπονητικών προγραμμάτων.

Αναλαμβάνουμε επίσης διοργάνωση Σκοπευτικών ημερίδων, εκδηλώσεων και Fun Shooting διαγωνισμών στον ειδικά διαμορφωμένο και αναγνωρισμένο από τον ΚΟΑ χώρο μας στην οδό Ομόδους, αρ.3, 3052 – Λεμεσός, ή μέσω συνεννόησης δημιουργούμε εμείς ασφαλές ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον χώρο σας για εκδηλώσεις Κοινοτήτων, Εταιρειών, Σχολικών και Αθλητικών δραστηριοτήτων.

Τηλ. Επικοινωνίας: 99201301 - E-mail: snipergoldlimassol@gmail.com.

Σκοποβολή: Τελευταία Ενημέρωση

X