ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι 27οι Σκοπευτικοί Αγώνες της ΚΕΛ

Ο βετεράνος σκοπευτής Μίκης Φυλακτού, με 47 επιτυχίες στους 50 δίσκους, ήταν ο μεγάλος νικητής στους φετινούς ετήσιους σκοπευτικούς αγώνες της Κυνηγετικής Ένωσης Λευκωσίας, που έγιναν στις εγκαταστάσεις σπόρτιγκ του Ολυμπιακού Σκοπευτηρίου «Λάκης Ψημολοφίτης», στα Λατσιά.

Η φετινή ήταν η 27η ετήσια διοργάνωση και την αθλοθέτησε η εταιρία ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΑΓΩΤΑ. Στην κατηγορία των κυνηγών πρώτευσε ο Ηλίας Χαραλάμπους με 46/50 και στην κατηγορία των κυνηγών – μελών, ο Μάριος Κελεπέσιης με 41/50, ενώ ο Γρηγόρης Τούμπας με 45/50 ήταν ο νικητής στην κατηγορία των σκοπευτών. Ο Άκης Φλωρίδης με 37/50 εξασφάλισε την πρώτη θέση στους βετεράνους κυνηγούς και ο νεαρός Φώτης Ξενοφώντος με 25/50 πήρε τη νίκη στους έφηβους, ενώ ο Σπύρος Χατζηπαπάς με 40/50 πρώτευσε στις επανεγγραφές (Re-Entry).

Στη διάρκεια της τελετής βράβευσης των νικητών, το διοικητικό συμβούλιο της Κυνηγετικής Ένωσης Λευκωσίας, απένειμε επίσης τιμητικές πλακέτες, στη χορηγό εταιρία ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΑΓΩΤΑ και στο βετεράνο κυνηγό, μέλος της ΚΕΛ Παναγιώτη Χριστοφόρου, την προσφορά του οποίου εξήρε ο πρόεδρος της ΚΕΛ Κοκής Σολομωνίδης.

Σκοποβολή: Τελευταία Ενημέρωση

X