ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χρυσό και απουτχία στο σκητ

Φαίνεται πως οι Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης αποτελούν «κατάρα» για τον Γιώργο Αχιλλέως, ο οποίος για άλλη μία φορά δεν κατάφερε να φέρει επιτυχία, παρά τη σπουδαία καριέρα που έχει στο σκιτ. Κι όχι μόνο αυτό ο Αχιλλέως μπήκε στον τελικό του Σαββάτου ως πρώτος των προκριματικών (117/125), όμως εκεί και πάλι μπλόκαρε, με αποτέλεσμα να καταταγεί 4ος!

Τη λύπη για την αποτυχία του Αχιλλέως, μετρίασε η πρωτιά του Ανδρέα Χάσικου, ο οποίος διατήρησε τη σταθερότητά του και την εντυπωσιακή επιστροφή του αθλητή από το Σαν Μαρίνο. Ο Χάσικος ολοκλήρωσε δεύτερος τον προκριματικό με 116/125 δίσκους και ήταν ο πιο σταθερός του τελικού, κατακτώντας το χρυσό με 52 δίσκους. Η μεγάλη έκπληξη έγινε από τον Κρίστιαν Κόστα, ο οποίος μπήκε στον τελικό ως 6ος και μάλιστα μετά από σιουτ - οφ με τον Ισλανδό. Όμως, έδειξε ιδιαίτερη συγκέντρωση και χάρισε στο Σαν Μαρίνο το αργυρό μετάλλιο, ενώ το χάλκινο κατέκτησε ο Μαλτέζος Ντιμιτρόφ.

Έτσι, η Κύπρος ολοκλήρωσε την παρουσία της στους αγώνες σκοποβολής (σταθερού και δίσκων) ευρισκόμενη στην πρώτη θέση του πίνακα, με 3 χρυσά, 2 αργυρά και 2 χάλκινα, αφήνοντας στη δεύτερη θέση Μάλτα και Λουξεμβούργο (1-2-1).

Σκοποβολή: Τελευταία Ενημέρωση