ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΣΚΟΚ και ΣΚΟΛΕΥ πάνε Χανιά για τη «Μάχη της Κρήτης»

24sports team

info@24sports.com.cy

Για να πάρουν μέρος στους ετήσιους σκοπευτικούς αγώνες για το «Κύπελλο Μάχης της Κρήτης», μεταβαίνουν στα Χανιά πολυμελείς αθλητικές αποστολές της ΣΚΟΚ και της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας. Συνολικά 28 αθλητές και αθλήτριες θα πάρουν μέρος τόσο στους αγώνες κυνηγετικού όπλου (σκητ και τραπ) όσο και στους αγώνες σταθερού στόχου (αεροβόλο τουφέκι και πιστόλι), που θα διεξαχθούν στο εθνικό σκοπευτήριο Χανίων το ερχόμενο σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαΐου.

 Επικεφαλής της αποστολής της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας, η οποία συμμετέχει στους αγώνες με βάση το αθλητικό πρωτόκολλο του ΚΟΑ με τη Γ.Γ. Αθλητισμού της Ελλάδας, είναι ο ταμίας της ΣΚΟΚ Κωστάκης Ξενοφώντος, ενώ της αποστολής της ΣΚΟΛΕΥ θα ηγηθεί ο πρόεδρος του σωματείου Λουκάς Ψημολοφίτης. Οι αθλητές και αξιωματούχοι της ΣΚΟΛΕΥ συμμετέχουν στους αγώνες με βάση το πρωτόκολλο της Αδελφοποίησης του σωματείου τους με τον Σκοπευτικό Συύλλογο «Ο ΒΑΡΔΑΣ» Χανίων, που είναι και ο διοργανωτής των πανελλήνιων αγώνων. Στην αποστολή συμμετέχουν επίσης και τρεις διαιτητές από το σωματείο της Λευκωσίας, οι οποίοι έχουν προσκληθεί από τους διοργανωτές για να διαιτητεύσουν στους αγώνες.

Αυτοί είναι οι Ευτύχιος Λοΐζου, Σταύρος Σταυρινός και Σωτήρης Μεσαρίτης ενώ στα τέσσερα αγωνίσματα θα συμμετέχουν οι ακόλουθοι αθλητές και αθλήτριες:

ΣΚΗΤ: Χάρης Αντωνιάδης, Τάσος Χαπέσιης, Εμμανουήλ Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Λοϊζίδης, Χρίστος Μούζουρου και Κωνσταντίνα Νικολάλου.

ΤΡΑΠ: Κώστας Τάττης, Ανδρέας Λοϊζίδης, Νικόλας Ιερωνυμίδης, Πέτρος Ανδρέου, Αδάμος Σελίπας και Άντη Ιερείδη.

ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΤΟΥΦΕΚΙ: Ανδρέας Αντωνίου, Ανδρέας Χαραλάμπους, Χάρης Χαρή, Στυλιανός Γρηγορίου, Γιώργος Ευαγγέλου, Κατερίνα Χαρή, Βανέσσα Χαραλάμπους, Ειρηάννα Καγιά και Ιακωβία Πιτταρά

ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ: Χρίστος Γερασίμου, Νεοκλής Χαραλάμπους, Σάββας Ευαγγέλου, Αγγέλα Ανδρέου, Βάνα Χαπεσιάν, Ναταλία Αλκιβιάδου και Ευαγγελία Χαραλάμπους.

 

 

 

 

Σκοποβολή: Τελευταία Ενημέρωση

X