ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραπ επί … σκοπώ!!!

Σειρά στους αγώνες του τρίτου παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής που φιλοξενούνται στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Λάρνακας, παίρνει το αγώνισμα του τραπ με το οποίο θα ολοκληρωθούν οι αγώνες την ερχόμενη Κυριακή. Σήμερα θα γίνει ο προκριματικός (75 δίσκοι) και ο τελικός των γυναικών, ενώ οι άνδρες σκοπευτές θα ρίξουν τους πρώτους 50 δίσκους και θα ολοκληρώσουν αύριο Σάββατο με τους υπόλοιπους 75 και τη διεξαγωγή του τελικού.

Στον κανονικό αγώνα του τραπ γυναικών, όπου παίρνουν μέρος 64 αθλήτριες, συμμετέχει η πρωταθλήτριά μας Γεωργία Κωνσταντινίδου, η οποία από την αρχή της σεζόν αγωνίζεται με το καινούργιο της όπλο και προσπαθεί να προσαρμοστεί. Στόχος σ’ αυτή τη διοργάνωση το πλασάρισμα στην πρώτη εικοσάδα, όπως είχε αναφέρει και ο πρόεδρος της ΣΚΟΚ και ότι καλύτερο προκύψει, καλώς να ορίσει. Η νεαρή σκοπεύτρια μας Άντη Ιερείδου, στην παρθενική παρουσία της σε αγώνα της ISSF θα αγωνιστεί για εξασφάλιση ολυμπιακού ορίου, που στην περίπτωση του τραπ γυναικών είναι 58/75.

Το τραπ ανδρών, τη ΣΚΟΚ εκπροσωπούν οι διεθνείς μας Άδωνης Μυλωνάς, Νιχάτ Αχτερζί και Ανδρέας Μακρής, ενώ για τα ολυμπιακά όρια θα αγωνιστούν οι Φειδίας Σαββίδης και Γιάννης Αηλιώτης. Το ολυμπιακό όριο (MQS) στους άνδρες του τραπ είναι 112/125, που αποτελεί και τον μίνιμουμ στόχο των δυο αθλητών μας.

Το διπλό τραπ

Στο αγώνισμα του διπλού τραπ που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, οι Ιταλοί αθλητές έκαναν “επίδειξη δύναμης”, εξασφαλίζοντας το χρυσό και χάλκινο μετάλλιο, ενώ το αργυρό κατέκτησε ο Ρώσος Αρτέμ Νεκράσοβ. “Χρυσός» νικητής ανεδείχθη ο Ιταλός Ντανιέλε Ντι Σπίνιο, ενώ ο συμπατριώτης του Νταβίτε Κασπαρίνι εξασφάλισε το χάλκινο. Ο Ρώσος Ολυμπιονίκης Βασίλι Μοσιήν που πέρασε επικεφαλής στον τελικό, τελικά περιορίστηκε στην πέμπτη θέση.

Σκοποβολή: Τελευταία Ενημέρωση

X