ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Οι νέοι κανονισμοί με βοήθησαν»

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Γιώργος Αχιλλέας ήταν καλεσμένος στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή του Άρη Κυριάκου «Γκολ στο 95». Ο Κύπριος πρωταθλητής στην σκοποβολή αναφέρθηκε στη μεγάλη του επιτυχία να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο μικτό σκητ καθώς και στους νέους κανονισμούς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα μετάλλια που κέρδισε χθες και σήμερα:

«Σήμερα με την Άντρη καταφέραμε να κερδίσουμε το χρυσό μετάλλιο και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήρθε μαζί με το αργυρό χθες και καταφέραμε να κερδίσουμε δύο μετάλλια».

Για το πόσο δύσκολο είναι να έρχεται από αποχή στα μετάλλια και να επιστρέφει:

«Σίγουρα το 2016 δεν ήταν μια καλή χρονιά για εμένα, πολλά προβλήματα, γυρίζω σελίδα, θεωρώ ότι έχει λήξει το 2017 μπήκε πολύ καλά και αυτός ο αγώνας δείχνει την ετοιμότητά μου. Νιώθω πολύ καλά για εμένα νιώθω αισιόδοξος είμαι σίγουρος ότι θα έρχονταν τα αποτελέσματα γιατί ξέρω πως δουλεύω. Κάποιες φορές είναι θέμα τύχης, τις τελευταίες μέρες βρισκόμουν σε εξαιρετικό επίπεδο τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά».

Για τη συνέχεια:

«Είμαι σίγουρός ότι θα έρθουν επιτυχίες, αυτή ήταν μόνο η αρχή γιατί όπως σας είπα κάνω μια μεγάλη προσπάθεια. Όντως έχει καιρό να πάρω ένα μετάλλιο σε παγκόσμιο. Είναι μια νέα αρχή και ξεκινούμε τον νέο Ολυμπιακό κύκλο. Παίρνω ένα ένα αγώνα ξεχωριστά, είναι πολύ νωρίς να συζητούμε για Τόκιο, θέλω να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και βλέπουμε. Δεν επηρεάζει πολύ η ηλικία στο άθλημά μου, είμαι σε μια πολύ καλή ηλικία για το άθλημά μου. Θέλει προσπάθεια θέλει αφοσίωση για να μπορείς να βγάλεις σωστά το πρόγραμμα»

Για την αλλαγή των κανονισμών:

«Για να είμαι ειλικρινής αυτό είναι που μου άλλαξε πολύ τη διάθεσή μου προσωπικά. Οι καινούριοι κανονισμοί είναι πιο δίκαιοι και πιο καλοί για τους έμπειρους και καλύτερους αθλητές. Όπως ξέρεις έκανα δύο φορές παγκόσμιο ρεκόρ και έμεινα 5ος. Εμένα με βρίσκουν σύμφωνο και αγωνιστικά και ψυχολογικά, είναι πιο δύσκολα. Ναι ισχυροποιεί τους δυνατούς ο νέος κανονισμός».

Για την στήριξη που χρειάζονται οι αθλητές:

«Θέλω να τονίσω κάτι, δεν είναι προσωπικό, όμως οι αθλητές δεν θέλουν την δημοσιότητα μόνο όταν έχουν διακρίσεις, θα έρθει και η κοιλιά, μια κακή χρονιά ένας τραυματισμός. Οι αθλητές είναι άνθρωποι και επειδή το έχω βιώσει αυτό είναι καλό εσείς να βοηθάτε τους αθλητές συνέχεια και όταν δεν πάνε καλά. Η δημοσιότητα είναι μέρος του παιχνιδιού και ένας αθλητής όταν είναι λίγο πίσω θέλει την στήριξη. Γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον ΚΟΑ που με στήριξε στα δύσκολα και μπόρεσα σήμερα να επανέλθω στα ψηλά».

Σκοποβολή: Τελευταία Ενημέρωση

X