ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αύριο ο τελικός σκητ Γυναικών

Αυλαία αύριο στους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής, που φιλοξενούνται στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λάρνακας, με αγώνα σκητ ανδρών και γυναικών. Εκατόν οδόντα δίκαννα (117 άνδρες και 63 γυναίκες) ρίχνονται από τις 8.00 π.μ στη «μάχη» της διάκρισης.

Ανάμεσα σ’ αυτούς και εννιά διεθνείς μας (πέντε σκοπευτές και τέσσερις σκοπεύτριες) θα δώσουν το δικό τους αγώνα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους ίδιους και για την Κύπρο.

Με τα χρώματα της Κύπρου θα αγωνιστούν στον κανονικό αγώνα οι Γιώργος Αχιλλέως, Ανδρέας Χάσικος και Αντώνης Ανδρέου , καθώς και οι Άντρη Ελευθερίου, Παναγιώτα Ανδρέου και Κωνσταντία Νικολάου, ενώ οι διεθνείς μας Δημήτρης Κωνσταντίνου, Νικόλας Βασιλείου και Σωτηρία Ανδρέου θα αγωνιστούν για εξασφάλιση των ολυμπιακών ορίων (MQS). 

Αύριο θα ολοκληρωθεί ο αγώνας των 75 δίσκων του σκητ γυναικών και γύρω στις 5.15 μ.μ θα διεξαχθεί και ο τελικός, για την ανάδειξη των νικητριών. Το επαγγελματικό συνεργείο της ISSF TV θα καλύπτει ζωντανά τους αγώνες, ενώ το κρατικό μας κανάλι θα μεταδώσει τον τελικό των γυναικών, από το ΡΙΚ2.

Οι άνδρες αθλητές του σκητ, σήμερα θα ρίξουν τους πρώτους 50 από τους 125 δίσκους του προκριματικού αγώνα, για να ολοκληρώσουν την Κυριακή με τους επόμενους 75 δίσκους και τη διεξαγωγή του τελικού.

Σκοποβολή: Τελευταία Ενημέρωση

X