ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ακόμη μία πετυχημένη διοργάνωση

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο σκοπευτικός αθλητικός όμιλος Λεμεσού «SniperGold» όπου αναφέρεται στον πρόσφατο αγώνα Cyprus Shooting Fitness Competition.

Αναλυτικά:

«Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Σάββατο 22/04/2017 το Cyprus Shooting Fitness Competition με την ονομασία »SNIPERGOLD», στις εγκαταστάσεις θεωρίας και μεθόδου Σκοποβολής του Ομίλου μας που έχει και την επίσημη αποκλειστική αντιπροσωπεία του νέου αυτού Αθλήματος 4ης Γενιάς σε Κύπρο και Ελλάδα, επί της οδού Ομόδους, αρ.3, 3052 – Λεμεσός.

Οι Αθλητές-Σκοπευτές είχαν να εκτελέσουν 4 ασκήσεις Φυσικής κατάστασης με 15-9 επαναλήψεις και να εκπληρώσουν με 2 Γήπεδα Σκοποβολής εν κίνηση.

Τηρήθηκαν αυστηρά όλα τα μέτρα Ασφαλείας και συμπεριφοράς με τα όπλα όπως και στην εκτέλεση των ασκήσεων οι κανονισμοί CrossFit.

Έλαβαν μέρος αρκετός κόσμος κάθε ηλικίας όπως και ξένοι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου.

Όλοι οι Αθλητές – Σκοπευτές ολοκλήρωσαν τον αγώνα τους χωρίς κάποια ποινή στα μέτρα Ασφαλείας, σημείο στο οποίο δίνεται μεγάλη έμφαση και το οποίο δουλεύουν πολύ σκληρά καθημερινά με κάθε αυστηρότητα απ’ την πρώτη μέρα που κάποιο Μέλος έρχεται σε επαφή με το όπλο, με αποτέλεσμα την άψογη και ολοκληρωμένη εικόνα Αθλητή – Σκοπευτή στη συμμετοχή τους σε οποιοδήποτε αγώνα όπου και εάν είναι αυτός ή διεξάγεται.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ «ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ OPEN»

1ος ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΚΗΣ,

2ος ΣΠΥΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ,

3ος ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ «ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ JUNIORS U-16»

1ος ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΔΩΝΗΣ,

2ος BOYAN ROSTISLAV,

3ος ΔΗΜΗΤPΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Μεγάλο Ευχαριστώ από τον όμιλο μας στους Φίλους Δωροθέτες που έδωσαν και το επιπλέον κίνητρο στους διαγωνιζομένους με τα πολύ ωραία και σεβαστά δώρα τους προς τους Νικητές του αγώνα μας CROSSFIT ROGUE FORGE , ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΕΓΑΡΟ, ΚΟΥΡΕΑΣ TOYS , GO&FUN Cyprus ,COZY CAFE-LOUNGE-BAR όπως επίσης και στην Εταιρεία Α.Α.ARISTOKLEOUS CONSULTAND SERVISES LTD.

Video από τον αγώνα όπως και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να δείτε στην σελίδα μας στο FB: SNIPERGOLD, ISFF Cyprus&Greece.

Υπεύθυνος Αγώνα&Σκοποβολής:

ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ Δ.ΕΥΤΥΧΙΟΣ»SNIPERGOLD»

Υπεύθυνος Φυσικής Κατάστασης & CROSSFIT:

ΔHΜΟΣΘΕΝΟΥΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ »CROSSFIT ROGUE FORGE».

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν πληροφορίες όπως και να δοκιμάσουν τις Σκοπευτικές τους ικανότητες με πιστόλι λαμβάνοντας μέρος σε προπονήσεις που διεξάγονται καθημερινά στη Λεμεσό στο εργαστήρι Θεωρίας & Μεθόδου Αθλημάτων Σκοποβολής Κλειστού χώρου SniperGold καλώντας μας στο τηλέφωνο 99201301 ή στέλνοντας μας Email στο snipergoldlimassol@gmail

SNIPERGOLD TM».

Σκοποβολή: Τελευταία Ενημέρωση