ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο ΣΚΟΛΑΡ βράβευσε τους αθλητές του

24sports team

info@24sports.com.cy

Σε μια όμορφη τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου Λάρνακας, ο Σκοπευτικός Όμιλος της πόλης βράβευσε τους κορυφαίους σκοπευτές του για τη χρονιά που πέρασε. Την όλη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος και μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΣΚΟΚ, εκπρόσωποι του ΚΟΑ, της ΟΠΑΠ Κύπρου και του Δήμου Λάρνακας, αθλητές και μέλη του ΣΚΟΛΑΡ, καθώς και οικείοι των αθλητών.

Μιλώντας στην τελετή, ο αντιπρόεδρος του Ομίλου Κωστάκης Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του σωματείου και στις επιτυχίες των σκοπευτών τη χρονιά που πέρασε και συγχάρηκε όλους όσους διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους σε διεθνείς αγώνες και στα διάφορα πρωταθλήματα της ΣΚΟΚ.

Ο αντιπρόεδρος αναφέρθηκε επίσης στις διεθνείς διοργανώσεις που ανάλαβε το σωματείο, καθώς και στους επικείμενους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της ISSF που θα φιλοξενηθούν στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λάρνακας και τόνισε τη συνεισφορά τους στον αθλητικό τουρισμό. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε επίσης, ο πρόεδρος της ΣΚΟΚ Δημήτρης Λόρδος ο οποίος συγχάρηκε το δ.σ. του Ομίλου για τις δραστηριότητές του και τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και τους ευχήθηκε ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στη συνέχεια, διαβεβαιώνοντας τους πως η Σκοπευτική Ομοσπονδία θα είναι πάντα δίπλα τους, για συνεχή στήριξη τόσο των αθλητών όσο και του σωματείου.

Στην τελετή βραβεύτηκαν οι ακόλουθοι αθλητές σε κάθε αγώνισμα:

ΣΚΗΤ: Ανδρέας Χάσικος, Σέβος Μήλας και οι έφηβοι Αλέξανδρος Παναγή, Εμμανουήλ Παπαδόπουλος και Κωνσταντίνος Λοϊζίδης.
ΤΡΑΠ: Λεόντιος Λεοντίου, Πέτρος Ανδρέου, Αδάμος Σελίπας και οι έφηβοι Πέτρος Αναστασίου και Ευτύχιος Σωτηρίου.
ΔΙΠΛΟ ΤΡΑΠ: Τζιοβάνης Σαββίδης
ΣΠΟΡΤΙΓΚ: Ανδρέας Βασιλείου, Ανδρέας Ζαλούμης, Κωνσταντίνος Αριστοφάνους, Κωστάκης Κωνσταντίνου και ο έφηβος Ανδρόνικος Χρίστου.
ΚΟΜΠΑΚ: Γιάννης Κωνσταντίνου, Κωστάκης Κωνσταντίνου και Κωνσταντίνος Αριστοφάνους.

Σκοποβολή: Τελευταία Ενημέρωση