ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρωτιά για την IronFX Racing Team

Εκπληκτικά είναι τα αποτελέσματα από την IronFX Racing Team, 1η από κοινού στους Corinthians Class (ερασιτεχνικά πληρώματα).

Τα συνολικά αποτελέσματα του Offshore Race του Παγκόσμιου Πρωτάθληματος ORC 2017 βρίσκουν την IronFX Racing Team, η οποία αντιπροσωπεύει την Κύπρο, να τερματίζει 10η Overall (επαγγελματικά πληρώματα) και 1η , από κοινού, στους Corinthians Class (ερασιτεχνικά πληρώματα).

Τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά για την ομάδα, η οποία αντιπροσωπεύει την Κύπρο, για πρώτη φορά σε ORC Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η ομάδα της IronFX αγωνίστηκε εναντίον επαγγελματικών ομάδων πολλών εκατομμυρίων δολαρίων και, παρ’ όλα αυτά έχει καταφέρει να πετύχει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και να προωθήσει τόσο την Κύπρο όσο και το άθλημα της ιστιοπλοΐας στην Κύπρο.

Το IronFX Racing Yacht συμμετέχει επί του παρόντος στην Α’ κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με κορινθιακή ονομασία. Το yacht είναι σκάφος Farr 45 Class το οποίο σχεδιάστηκε από τον Bruce Farr και έχει πλήρωμα των 14. Η ομάδα λαμβάνει μέρος με επικεφαλής τον Νικόλαο Επιφανίου ενώ το πλήρωμα αποτελείται από τους Μάρκο Κασιουρή, Λουκία Καναρίνη, Δάφνη Φραγκούδη, Χαράλαμπο Αραβατζή, Στέλιο Μαμπρούκ, Ανδρέα Μυλιδώνη, Ανδριάνα Μάτση, Γιώργο Σαββίδη, Σάκη Διονυσίου, Αδάμ Βλάχο, Αλέξανδρο Αδαμίδη, Μισέλ Φίαλα και Ανδρέα Λιασίδη.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συνεχίζεται μέχρι και την 8η Ιουλίου, απομένουν 7 αγώνες.
Αποτελέσματα: http://www.golfoditrieste.net/public/allegati/115.pdf

Επίσης, μπορείτε να ακολουθήσετε το ταξίδι της IronFX Racing Team μέσω του Live Streaming καναλιού του Παγκόσμιου

Πρωταθλήματος ORC: http://www.orcworlds2017.com/video_live_streaming

Σχετικά με την IronFX

Η IronFX είναι βραβευμένη παγκόσμια εταιρεία παροχής υπηρεσιών συναλλάγματος μέσω διαδικτύου, παρέχοντας 10 πλατφόρμες διαπραγμάτευσης και περισσότερους από 200 εμπορεύσιμους τίτλους σε Forex, Spot Metals, Συμβόλαια Μελλοντικής Εκπλήρωσης, Μετοχές, Spot Δείκτες και Εμπορεύματα. Η IronFX εξυπηρετεί λιανικούς και θεσμικούς πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες στην Ευρώπη, την Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και τη Λατινική Αμερική, παρέχοντας υποστήριξη σε περισσότερες από 30 διαφορετικές γλώσσες.

Οι πελάτες της IronFX μπορούν να επωφεληθούν από την κάλυψη που παρέχεται από μια από τις μεγαλύτερες και πιο ολοκληρωμένες παγκόσμιες ομάδες κάλυψης πελατών. Το βασισμένο στον πελάτη μοντέλο της IronFX, προσφέρει τις κορυφαίες λειτουργίες συναλλαγών μέσω των πλατφόρμων του, σε συνδυασμό με την ευρύτερη σειρά προϊόντων, με την καλύτερη τιμολόγηση και εκτέλεση. Η καθημερινή ενημέρωση των ειδήσεων της αγοράς καθώς και η έρευνα, προσφέρουν στους πελάτες πρόσβαση σε καλύτερες πληροφορίες και δεδομένα ώστε να λαμβάνουν εμπορικές αποφάσεις.

Ο όμιλος IronFX συμμορφώνεται με τα διεθνή κανονιστικά πρότυπα και οι διάφορες οντότητές του είναι εξουσιοδοτημένες και ρυθμιζόμενες από τις FCA (Ηνωμένο Βασίλειο), ASIC (Αυστραλία), FSB (Νότια Αφρική) και CySEC (Κύπρος).

Σχετικά με το World Offshore Racing Congress (ORC) Worlds 2017

Το ORC Worlds 2017 θα λάβει χώρα στην Άνω Αδριατική και στον Κόλπο της Τεργέστης, για πρώτη φορά, και ενώ ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, η εκδήλωση έχει καταφέρει να προσελκύσει ένα ευρύ φάσμα συμμετεχόντων από 19 χώρες. Σε αυτές περιλαμβάνονται: η Μεγάλη Βρετανία, η Ελλάδα, η Ρωσία, τη Γερμανία, η Ουκρανία, η Φινλανδία, η Τουρκία, η Νορβηγία, η Δανία, η Ολλανδία, η Ισπανία, η Εσθονία, η Τσεχική Δημοκρατία, η Μάλτα, η Κροατία, η Κύπρος, η Αυστρία, η Σλοβενία και η Ιταλία. Υπάρχουν 6 χώρες που ανταγωνίζονται στην κατηγορία Α΄, 10 χώρες στην κατηγορία Β΄ και 12 χώρες στην κατηγορία Γ΄. Η Ιταλία έχει ισχυρή παρουσία και στις τρεις κατηγορίες.

Περισσότεροι από 1.500 αθλητές θα παραμείνουν στο χώρο της regatta στο Porto San Rocco κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, με δύο ταυτόχρονες περιοχές αγώνων προγραμματισμένες από την επιτροπή Regatta με εγγύηση για τον καλύτερο αγώνα του πιο σημαντικού ιστιοπλοϊκού γεγονότος της χρονιάς.

Η Οργανωτική Αρχή της ORC Worlds Trieste 2017 διοικείται από το Yacht Club Porto San Rocco και το Offshore Racing Congress μαζί με τα: Yacht Club Adriaco, Triestina della Vela, Circolo della Vela Muggia, Società Velica di Barcola e Grignano, TPK Circolo Nautico Triestino Sirena και Yachting Club Portoroz (Σλοβενία).

Η επίσημη ιστοσελίδα του ORC Worlds 2017 βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.orcworlds2017.com/ ενώ ο κατάλογος των συμμετεχόντων βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.orcworlds2017.com/entries/all.

Ιστιοπλοΐα: Τελευταία Ενημέρωση