ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανέβηκε τέταρτος ο Κοντίδης

Συνέχισε την αντεπίθεσή του ο Παύλος Κοντίδης στον τελικό των Παγκοσμίων Κυπέλλων στο Santander, έτσι μετά και την έκτη ιστιοδρομία των σκαφών τύπου Laser, έχει ανέβει στην τέταρτη θέση και του αρκεί απλά να τη διατηρήσει, για να κερδίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τη σειρά των Παγκοσμίων Κυπέλλων.

Ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου κέρδισε την Πέμπτη (08/6) την πρώτη ιστιοδρομία της ημέρας και ήταν έβδομος στη δεύτερη. Θυμίζουμε πως την πρώτη ημέρα ήταν δέκατος και χθες ανέβηκε όγδοος. Πρώτος παραμένει ο Γάλλος Bernaz με 15 βαθμούς ποινής, δεύτερος ο Αμερικανός Buckingham με 19β και τρίτος είναι ο Γερμανός Buhl με 23β – ο Κοντίδης έχει 29β. Ο Bernaz είναι ο κυριότερος αντίπαλος του Κοντίδη για την πρωτιά στη φετινή τριλογία των Παγκοσμίων Κυπέλλων.

O Κοντίδης ήταν δεύτερος στο Μαϊάμι και πρώτος στο Hyeres, έτσι προηγείται στη σχετική κατάταξη.

Στο Santander εκκρεμούν τέσσερις ιστιοδρομίες και η κούρσα μεταλλίων, την Κυριακή (11/6). Στη διοργάνωση μετέχει η αφρόκρεμα και συγκεκριμένα όσοι προκρίθηκαν από τα δύο πρώτα Παγκόσμια Κύπελλα, δηλαδή πέραν των 250 αθλητών από 43 χώρες.

Δελτίο τύπου

Ιστιοπλοΐα: Τελευταία Ενημέρωση