ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αδικήθηκε ο Κοντίδης με την 9η θέση στην Ολλανδία

Αν και ήταν στην πρώτη θέση μέχρι και την προτελευταία ιστιοδρομία στην Delta Lloyd Regatta του Medemblik στην Ολλανδία, ο Παύλος Κοντίδης δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο του και τερμάτισε εν τέλει στην 9η θέση.

Για να φθάσει από την πρωτιά στην 9η θέση ο Κύπριος ιστιοπλόος χρειάστηκε να πέσει θύμα της στρατηγικής του Βρετανού Έλιοτ Χάνσον ο οποίος παίζοντας με τακτικής ένας εναντίον ενός τον άφησε πίσω.

Μία κίνηση η οποία ανάγκασε τον Παύλο Κοντίδη να υποβάλει ένσταση για αντιαθλητική συμπεριφορά και παραβιάσει κανονισμών τρεις φορές. Η όλη εξέταση είχε διάρκεια δυόμιση ωρών με αποτέλεσμα, προς έκπληξη πολλών, να ακυρωθούν και οι δυο με αποτέλεσμα ο Χάνσον να βγει επί της ουσίας κερδισμένος. Το όλο σκηνικό επηρέασε τον πρωταθλητή μας στην κούρσα των μεταλλίων με αποτέλεσμα να καταλάβει την 9η θέση. Ο Χάνσον τερμάτισε στην πρώτη θέση, δεύτερος ο Αμερικανός Μπάκινγχαμ και τρίτος ο Αυστραλός Βερν.

Πλέον ο Παύλος Κοντίδης θα προετοιμαστεί για την συνέχεια, μιας και η όλη του προσπάθεια αλλά και παρουσία στην Ολλανδία ήταν πάρα πολύ καλή και δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση. Επόμενος μεγάλος στόχος, που είναι και πολύ πιο σημαντικός, είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αάρχους της Δανίας, που θα γίνει του χρόνου και δίνει πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Μέχρι τότε αγωνιστικά προέχει το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Σανταντέρ το οποίο θα διεξαχθεί από τις 6 μέχρι και τις 11 Ιουνίου. Ο Κοντίδης θα συνεχίσει την προετοιμασία του στην Κύπρο πριν αναχωρήσει στις 2 Ιουνίου για το Σανταντέρ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ιστιοπλοΐα: Τελευταία Ενημέρωση