ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τέσσερις Κύπριοι ιστιοπλόοι στη Γαλλία

24sports team

info@24sports.com.cy

Άλλη μια διεθνής υποχρέωση ενόψει για την Κυπριακή Ιστιοπλοΐα.

Η Εθνική Κύπρου στην κατηγορία σκαφών Laser 4.7,  μετέχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Laser 4.7, που διεξάγεται στο Crozon Morgat, που βρίσκεται στα Βορειοδυτικά  της Γαλλίας και θα διαρκέσει από τις 4 μέχρι τις 9 Ιουλίου 2016. Πρόκειται για μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση, όπου μετέχουν οι καλύτεροι Ευρωπαίοι αθλητές στην κατηγορία.

Η κυπριακή αποστολή, στην οποία συμμετέχουν οι ιστιοπλόοι Παναγιώτης Παντέλας, Δέσποινα Μακρή, Σωτήρης Φανάρης και Γιάννης Κυριάκου αναχωρεί σήμερα Παρασκευή  (1η Ιουλίου 2016 ) και επιστρέφει στις 10 του ίδιου μήνα. Οι Παναγιώτης Παντέλας και Σωτήρης Φανάρης μετείχαν και στην περσινή διοργάνωση, ενώ οι Δέσποινα Μακρή και Γιάννης Κυριάκου μετέχουν για πρώτη φορά σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Παπαθεοχάρης εκτιμά την Κυπριακή συμμετοχή ως εξής: «Πρόκειται για μια μεγάλη διεθνή διοργάνωση,  όπου μετέχουν αθλητές υψηλού επιπέδου.   Οι αθλητές μας έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και ξέρουν πολύ καλά το τι θα αντιμετωπίσουν.  Έχουμε ως στόχο το πλασάρισμα στις καλύτερες δυνατές θέσεις».

 

Ιστιοπλοΐα: Τελευταία Ενημέρωση