ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αναχωρεί για Ρίο η Καρολίνα

Αναχωρεί αύριο το απόγευμα για το Ρίο, συνοδευόμενη από τον προπονητή της Στέλιο Κακαβογιάννη, η παραολυμπιονίκης μας Καρολίνα Πελενδρίτου, η οποία για τέταρτη συνεχή χρονιά θα εκπροσωπήσει την Κύπρο σε παραολυμπιάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η Καρολίνα Πελενδρίτου θα αναχωρήσει αύριο για το Ρίο μέσω του Αεροδρομίου Λάρνακας και θα προβεί σε δηλώσεις, στις 18:00, από το Counter της Emirates Airlines (αναχωρήσεις).

Η Εθνική Παραολυμπιακή Ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στους 15ους θερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο αποτελείται εκτός από την Καρολίνα Πελενδρίτου στην κολύμβηση και από τον αθλητή του στίβου Αντώνη Αρέστη, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Ρίο για προετοιμασία και συνοδεύεται από τον προπονητή του Κωνσταντίνο Χρίστου.

Η Καρολίνα Πελενδρίτου θα αγωνιστεί την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στα 100Μ πρόσθιο, κατηγορία SB13 και ο Αντώνης Αρέστη την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στα προκριματικά 400μ., κατηγορία Τ47.

Στην τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων Ρίο 2016, η οποία θα γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου, σημαιοφόρος θα είναι η Καρολίνα Πελενδρίτου, και στην τελετή λήξης, η οποία θα γίνει στις 18 Σεπτεμβρίου, σημαιοφόρος θα είναι ο Αντώνης Αρέστη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τελευταία Ενημέρωση