ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ευχαριστίες από Κυριάκο Ιωάννου

Έκλεισε τη χρονιά με την παρουσία του σε έναν τελικό ολυμπιακών αγώνων ο Κυριάκος Ιωάννου και με ανάρτηση που έκανε στο instagram ευχαριστεί όλους όσοι τον στήριξαν για αυτή τη σεζόν , ενώ ενημερώνει πως περιμένει και παιδί με τη γυναίκα του Άννα Καβαθά.

Αναλυτικά:

«Οι Ολυμπιακοί αγώνες τελείωσαν και είναι ώρα να ξεκουραστώ λίγο επιβάλετε , οφείλω όμως να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που ήταν πίσω απο όλη αυτή την προσπάθεια μου !!!

Πρώτος από όλους ο προπονητής μου Δημήτρης Ευθύμιου ο άνθρωπος που ανέχτηκε τα πάντα από εμένα , την τρέλα μου της στεναχώριες μου τις ανάποδες μου γιατί πότε δεν σταμάτησε να πιστεύει σε εμένα , ο φυσιοθεραπευτής μου Δημήτρης Σκορδής και όλα τα παιδιά από το φυσικοθεραπευτήριο του που έκαναν τα πάντα για να μου φτιάξουμε τα προβλήματα τραυματισμού , τον γιατρό μου Διονύσης Χίσσας που όποτε τον χρειάστηκα πάντα ήταν στη διάθεση μου , τον μέγα χειροπράκτη Σάββα Πανάβογλου που εδώ και 11 χρόνια είναι δίπλα μου πάντα όπου και να πάω , τους φυσιοθεραπευτές μου Γιάννη Κουτρούλης , Ιβάνα Τζούριτς για τα μασάζ . Η οικογένεια μου που πάντα με στηρίζει ψυχολογικά ίδιος της δύσκολες στιγμές τον φίλο Λαμπρό Παπακώστα για την στήριξη και της συμβουλές που μου δίνει πάντα και πάντα πρέπει να ακούς τον παλιό. Την γυναίκα μου που είναι δίπλα μου πάντα και σε λίγο καιρό θα μου χαρίσει την πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου το παιδί μας !!!

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομοσπονδία μου ΚΟΕΑΣ την ΚΟΕ και τον ΚΟΑ αλλά ένα τεράστιο ευχαριστώ στους μεγάλους χορηγούς μου που με στήριξα οικονομικά αλλά και ηθικά για να προετοιμαστώ κατάλληλα για αυτή την Ολυμπιάδα.
@adidasgr @stoiximan.gr @medochemie@charalambides_christis@eshopforsports !!!

Θα ήταν παράλειψη μου να μην αναφερθώ σε όλο τον κόσμο για της ευχές και τα μηνύματα που δυστυχώς δεν κατάφερα να απαντήσω σε όλους για την θετική ενέργεια και στήριξη σας !!! Καλές διακοπές σε εμένα και σε όσους θα πάτε τώρα εύχομαι ,και σε λίγο καιρό πάλι δυνατά για την επόμενη χρόνια.».

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τελευταία Ενημέρωση