ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόψε ξενυχτάμε!

Η πρώτη εβδομάδα των Ολυμπιακών αγώνων φτάνει στο τέλος της στο Ρίο, με τα ξημερώματα του 15Αυγούστου να φέρνουν ίσως τις πιο σημαντικές στιγμές που ενδιαφέρουν όλο τον πλανήτη. Εξαιρώντας βέβαια τα ολυμπιακά τουρνουά των ομαδικών αθλημάτων, που έχουν πάντα τους τελικούς στο φινάλε των αγώνων.

Απόψε είναι η διπλή παράσταση των 100μ. των Ανδρών στο Στίβο, όπου θα δούμε τον Γιουσέιν Μπολτ να προσπαθεί να υπερασπιστεί  τον τίτλο του. Στις 3 το πρωί αναμένεται να ξεκινούν οι ημιτελικές σειρές ενώ ο τελικός στις 4:25. Ο Μπολτ είναι στη δεύτερη σειρά των ημιτελικών, ενώ ο Γκάτλιν που φιλοδοξεί να τον απειλήσει στην τρίτη.  Στο ενδιάμεσο των δυο αγώνων, μπορείτε να απολαύσετε τον Λασόν Μέριτ να προσπαθεί να κερδίσει ξανά Ολυμπιακό χρυσό στο 400αρι των ανδρών μετά το 2008.

Λίγο νωρίτερα, οι δικοί μας αθλητές θα προσπαθήσουν να περάσουν στον τελικό του ύψους. Στο πρώτο γκρουπ ο Κυριάκος Ιωάννου για την Κύπρο και ο Κωνσταντίνος Μπανιώτης για την Ελλάδα, ενώ στο δεύτερο ο Δημήτρης Χονδροκούκης για την Κύπρο έχουν τις ελπίδες τους για να βρεθούν και οι τρεις στη μάχη για τα μετάλλια.

Εκεί, είναι ήδη η Βούλα Παπαχρήστου και στις 14:55 θα ξεκινήσει την προσπάθειά της για κάτι καλό στο τριπλούν των γυναικών.

Θα μου πείτε και τι θα κάνω για να μείνω ξύπνιος μέχρι τότε; Μην μου αγχώνεστε και οι επιλογές είναι μπόλικες. Στις 20:15 υπάρχει το σπουδαίο παιχνίδι μπάσκετ ανάμεσα σε ΗΠΑ και Γαλλία. Στις 22:00 το ματς ανάμεσα σε Ντελ Πότρο και Μάρει για το χρυσό μετάλλιο στο τένις, ενώ στις 23:00 μπορείτε να το γυρίσετε για λίγο στην Ισπανία και το πρώτο παιχνίδι του σούπερ καπ ανάμεσα σε Σεβίλλη και Μπαρσελόνα. Είναι και αυτό της Γερμανίας απόψε με Ντόρτμουντ και Μπάγερν στις 21:30.

Υπάρχει ακόμα και ο αγώνας της Εθνικής Πόλο Ανδρών της Ελλάδας με την Αυστραλία, που ξεκινά στις 20:15 ως επιπλέον επιλογή, μαζί με τον αγώνα του Ναδάλ με το Νισικόρι για το χάλκινο στο τένις.

Οθόνες πολλές να έχετε και όρεξη για ξενύχτι!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τελευταία Ενημέρωση