ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αποβλήθηκε λόγω σεξ!

Ασυγκράτητη αποδείχθηκε η πανέμορφη Βραζιλιάνα αθλήτρια των καταδύσεων, Ίνγκριντ Ολιβέιρα, με αποτέλεσμα να εκδιωχθεί κακήν κακώς από το ολυμπιακό χωριό. Τι έκανε; Πολύ και αχαλίνωτο σεξ με έναν συμπατριώτη της κωπηλάτη, τον Πέδρο Γκονσάλβες!

Το πρόβλημα ήταν πως ήθελε να ικανοποιήσει τις επιθυμίες της στο δωμάτιό της, όπου έμενε μαζί με τη συναθλήτριά της Τζοβάνα Πεδρόσα, η οποία ήθελε να κοιμηθεί, γιατί την άλλη μέρα είχε αγώνα, όπως και η Ίνγκριντ. Έγινε ένας καυγάς, η Πεδρόσα έφυγε θυμωμένη για να κοιμηθεί αλλού, αλλά φρόντισε να ενημερώσει τους υπευθύνους της βραζιλιάνικης αποστολής για τα καθέκαστα.

Η Ολιβέιρα απτόητη απόλαυσε το βράδυ της με τον Γκονσάλβες, με τον οποίον πρέπει να πέρασε πολύ καλά, αν κρίνει κανείς από το ότι την επόμενη μέρα... πάτωσε στον αγώνα της καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση.Τούτο όμως δεν άρεσε στους υπευθύνους της βραζιλιάνικης αποστολής, που την έδιωξαν από το ολυμπιακό χωριό για ανάρμοστη συμπεριφορά. Άγνωστο, ωστόσο, παραμένει το γιατί δεν έπραξαν το ίδιο και με τον κωπηλάτη, Πέδρο Γκονσάλβες, ο οποίος επίσης πέρασε... πολύ καλά και «πάτωσε» στον δικό του αγώνα...

Πηγή: pamesports.gr

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τελευταία Ενημέρωση