ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Θύμα ληστείας λόγω... Ολυμπιακών

Ιδιαίτερος ο ρόλο της Ζιζέλ στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Μόλις τρεις ημέρες έμειναν μέχρι την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Το διάσημο μοντέλο Ζιζέλ αλλά και τα μεγαλύτερα ονόματα της Λατινοαμερικανικής μουσικής αναμένεται να κάνουν ένα πέρασμα από το στάδιο Μαρακανά, με την σάμπα… να κυριαρχεί!

Ωστόσο όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, οι ληστείες, ο ιός Ζίκα αλλά και τα πτώματα που «κολυμπούν» στο θαλάσσιο χώρο όπου θα γίνουν οι αγώνες κωπηλασίας και κολύμβησης, προκαλούν τεράστιο πονοκέφαλο στους διοργανωτές.

Για τον λόγο αυτό, η Ζιζέλ αναμένεται να αναλάβει έναν ιδιαίτερο λόγο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 36χρονη βραζιλιάνα καλλονή θα πέσει θύμα ληστείας κατά την διάρκεια της τελετής έναρξης, σε μια αρκετά βίαιη σκηνή, που αποτελεί αντανάκλαση της καθημερινότητας στη Βραζιλία.

Η εν λόγω performance της Ζιζέλ, έγινε γνωστή έπειτα κατά την διάρκεια της χθεσινής πρόβας με ρούχα στο στάδιο Μαρακανά, όπου εκτός από τους stars, έλαβαν μέρος και 3.000 καλεσμένοι θεατές, από τους οποίους ζήτησαν οι διοργανωτές να κρατήσουν την έκπληξη και να μην τραβήξουν φωτογραφίες.

Ωστόσο πολλοί δεν κράτησαν τα social media τους κλειστά, και έτσι αποκαλύφθηκε πως κατά την διάρκεια της τρίωρης τελετής, η Ζιζέλ (ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου και από τις μεγαλύτερες stars της Βραζιλίας), θα περπατήσει στο catwalk υπό τους ήχους του «The Girl From Ipanema», όπου και θα την «ληστέψουν».

Άλλωστε όπως λέγεται, εκτός από την ιστορία, τον πολιτισμό και τις ομορφιές της Βραζιλίας, ο διευθυντής της τελετής, Fernando Meirelles, σκοπεύει να αναδείξει και την αστική πλευρά της, με όλα τα προβλήματα που πρωταγωνιστούν (για παράδειγμα οι ληστείες αλλά και ο τρομακτικός αριθμός τροχαίων ατυχημάτων).

X