ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Παίκτης πόκερ απεβίωσε κατά τη διάρκεια τουρνουά

Ο 49χρονος Thomson άφησε την τελευταία του πνοή στο τραπέζι του πόκερ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Την τελευταία του πνοή άφησε πριν από μερικές μέρες ο επαγγελματίας παίκτης πόκερ, Eric Thompson, σκορπίζοντας τη θλίψη στο χώρο του πόκερ.

Ο 49χρονος Thomson γιόρτασε τον Αύγουστο τα τελευταία του γενέθλια και την 1η Σεπτέμβρη έλαβε μέρος στο εναρκτήριο event του $100k Oklahoma State Championship.

Η πορεία του ήταν εξαιρετική ωστόσο στην διάρκεια του παιχνιδιού ένιωσε αδιαθεσία και λίγο αργότερα απεβίωσε από ανακοπή καρδιάς.

Τόσο το Hard Rock Hotel and Casino της Tulsa, όπου διεξάγεται το Πρωτάθλημα, όσο και οι υπόλοιποι παίκτες τίμησαν τη μνήμη του με ενός λεπτού σιγή στην έναρξη της 2ης μέρας.

Ο Thomson είχε καταφέρει να προκριθεί και οι συμμετέχοντας αποφάσισαν να μην αποσύρουν τις μάρκες του. Κράτησαν τη θέση του άδεια κατά την Day 2 και το stack του ανέγγιχτο μέχρι να «χαθεί» από τα blinds.

Μεγαλύτερη επιτυχία του εκλιπόντος ήταν η 1η θέση στο 2014 Choctaw Fall Poker Series Championship, η οποία του απέφερε και το μεγαλύτερο έπαθλο της καριέρας του, δηλαδή $103.228.

Συνολικά στην καριέρα του στο live πόκερ κατέκτησε έπαθλα που έφτασαν τα $545.075, τα οποία και τον κατατάσσουν στη 19η θέση της εν λόγω κατηγορίας στην Πολιτεία της Oklahoma.

Πηγή: pokerlobbygr.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

Η Alfa Romeo επέστρεψε στη F1

Η Alfa Romeo επέστρεψε στη F1

Η ιταλική εταιρεία θα συμμετέχει από φέτος αποκλειστικά με το όνομά της, αλλά το εργοστάσιό της θα παραμείνει στο Χίνβιλ ...
 |  AUTO
X