ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ο Φέτελ συγκίνησε τον Λάουντα με επιστολή του

Ο Γερμανός οδηγός του έστειλε μια χειρόγραφη επιστολή

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η περιπέτεια υγείας που πέρασε ο Νίκι Λάουντα έκανε τον Σεμπάστιαν Φέτελ να του στείλει μια χειρόγραφη επιστολή, κίνηση που συγκίνησε ιδιαίτερα τον 69χρονο.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Νίκι Λάουντα μίλησε για πρώτη φορά για την περιπέτεια υγείας που είχε πρόσφατα. Ο Λάουντα χρειάστηκε να μείνει για αρκετό καιρό στο νοσοκομείο και η στήριξη που είχε ήταν μεγάλη. Δήλωσε, ότι είδε κανονικά αγώνες της F1 και ενημερωνόταν κάθε στιγμή από τη Mercedes, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας!

Ωστόσο, μια κίνηση που έγινε από τον Σεμπάστιαν Φέτελ, πιλότο της Ferrari, τον συγκίνησε ιδιαίτερα. Ο Γερμανός οδηγός του έστειλε μια χειρόγραφη επιστολή, η οποία δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να έγραφε.

Ο Λάουντα, είπε: Όσο ήμουν στο νοσοκομείο έλαβα μια χειρόγραφη επιστολή από τον Φέτελ. Δεν το περίμενα. Πίστευα ότι οι οδηγοί το μόνο που μπορούν να κάνουν καλά είναι να οδηγούν. Η επιστολή του Σεμπάστιαν ήταν γεμάτη συναίσθημα! Εκτός από ένας εξαιρετικός οδηγός, είναι και ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Δεν έχουμε το δικαίωμα να τον αμφισβητούμε σε οδηγικό επίπεδο. Είχε κάποιες ατυχίες μέσα στη χρονιά, είναι όμως ένας Παγκόσμιος Πρωταθλητής και ένας τέτοιος, δεν ξεχνά πως να οδηγεί. Το 2019 είμαι σίγουρος ότι θα είναι πιο δυνατός και παράλληλα, ένας πολύ μεγάλος αντίπαλος για τον Λιούις».

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X