ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έπος και τελικά... Μιούλερ

Σε ένα αγώνα που ήταν πραγματική διαφήμιση του αθλήματος που διήρκησε σχεδόν 5 (4 ώρες και 51 λεπτά) ώρες ο Ναδάλ με τον Μίλερ χρειάστηκαν 27 γκέιμ στο τελευταίο σετ προκειμένου να βρεθεί τελικά ο νικητής.

Ο Μιούλερ ξεκίνησε εντυπωσιακά τον αγώνα αφού πήρε το πρώτο σετ με 6-3. Ο Λουξεμβουργιανός τενίστας είχε και ανάλογη συνέχεια αφού κατέκτησε και το δεύτερο σετ με 6-4. Κάπου εκεί όλοι πιστέψαμε ότι ο αγώνα θα τελείωνε ωστόσο οι δύο αντισφαιριστές μας έδειξαν γιατί στο τένις ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ.

Ο Νασάλ κάνοντας μια φοβερή αντεπίθεση κατέκτησε το τρίτο σετ κερδίζοντας και αυτός με 6-3. Ο αθλητής από την Ισπανία δεν σταμάτησε εκεί αφού συνέχισε να πιέζει με αποτέλεσμα να κατακτήσει και το τέταρτο σετ με 6-4. Έτσι οδηγηθήκαμε στο πέμπτο και τελευταίο σετ και αυτός που θα το έπαιρνε θα εξασφάλιζε και την πρόκριση.

Αμφότεροι οι δύο τενίστες αποδείχτηκε ότι ήταν πολύ σκληροί για να πεθάνουν αφού κρατώντας τα σετ τους διαδοχικά το ένα μετά το άλλο έκαναν το πέμπτο σετ πραγματικό μαραθώνιο. Οι δύο αντισφαιριστές ήταν φανερά καταβεβλημένοι από την κούραση ωστόσο δεν έλεγαν να τα βάλουν κάτω.

Αφού είχαμε φτάσει στο εντυπωσιακό 13-14 στο τελευταίο σετ ο Μιούλερ απλά δεν γινόταν να χάσει, έπρεπε να ολοκληρώσει αυτό που πριν από δύο σετ φάνταζε βέβαιο. Έτσι ενώ ο Ναδάλ ήταν στο σερβίς κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα αβίαστα λάθη του Ισπανού και εκμεταλλεύτηκε το προβάδισμα του 40-15 και πήρε το σετ και το παιχνίδι.

Μετά από το σημερινό έπος που διήρκησε σχεδόν 5 ώρες οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να μεταφέρουν τον αγώνα του Τζόκοβιτς με τον Μαναρίνο για αύριο.

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση