ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ραντεβού με την ιστορία για Μάρεϊ και Κόντα

Πλούσιο σε θέαμα αναμένεται το πρόγραμμα του Γουίμπλετον σήμερα με τους αγώνες των Μαρει, Τζόκοβιτς, Φέντερερ, Ναδάλ, Κόντα και Γουίλιαμς να συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον , καθώς επιδιώκουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια των αντιπάλων τους, ώστε να εξασφαλίσουν μια θέση στην προημιτελική φάση του Γουίμπλεντον 2017.

Το μεγαλύτερο βάρος, ωστόσο «πέφτει» στους Άντι Μαρει και Τζοάννα Κοντα, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να γράψουν ιστορία.

Το ενδιαφέρον πέραν από το αγωνιστικό κομμάτι, αναμένεται να είναι μεγάλο και εξωαγωνιστικα, καθώς αν το Βρετανικό αυτό ζευγάρι προκριθεί, θα αποτελέσει μια πολύ σπουδαία στιγμή για την Βρετανία.

Αυτό γιατί θα γίνουν ο πρώτος βρετανός τενίστας και η πρώτη βρετανίδα τενίστρια που θα βρεθούν στα προημιτελικά του θεσμού για πρώτη φορά μετά το 1973 και τους Ρότζερ Τέιλορ και Βιρτζίνα Γουέιντ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα η No7 στην παγκόσμια κατάταξη 26χρονη Κοντα που απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο την δική μας Μαρία Σάκκαρη, θα αντιμετωπίσει την Γαλλίδα Κάρολιν Γκαρσία που βρίσκεται στο No26 κατάταξης στον εναρκτήριο αγώνα στο court one στις 15.00 ώρα Ελλάδας.

Τέλος ο No1 Μαρει, ο όποιος ξεπέρασε το εμπόδιο του Φάμπιο Φογκνίνι, θέλει να συνεχίσει την πορεία του προς την υπεράσπιση του τίτλου του, θα κληθεί να «πετάξει» έξω τον Μπενουά Παρε No18 στη κατάταξη που είναι επίσης από την Γαλλία. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 17.00 ώρα Ελλάδας.

Τα υπόλοιπα σημαντικά ζευγάρια:

Βένους Γουίλιαμς (11)- Ανα Κόντζουχ (29)
Ραφαέλ Ναδάλ (2)- Ζιλς Μούλερ (26)
Νοβακ Τζόκοβις (4)- Άντρια Μαναρίνο (51)
Ροτζερ Φέντερερ (5)- Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (11)
Μιλος Ράονιτς (7)- Αλεξάντερ Ζβερέφ (12)

* Σε παρένθεση η θέση τους στην Παγκόσμια κατάταξη

Πηγή: sprot-fm.gr

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση