ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πριγκίπισσα Οσταπένκο!

Εμφανίστηκε από το πουθενά και πούλησε τρέλα η Γέλενα Οσταπένκο και με τη νίκη της 2-1 (4-6,6-4,6-3) επί της Σιμόνα Χάλεπ κατέκτησε το Roland Garros στις γυναίκες! Το απίστευτο με την 20χρονη Λετονή είναι πως αυτός είναι μόλις ο πρώτος της τίτλος σε τουρνουά WTA και πάνω και τον πήρε σε grand slam!

Ο αγώνας

Η Οσταπένκο ξεκίνησε με ενθουσιασμό όμως ήταν υπερβολικά επιθετική με αποτέλεσμα να οδηγείται σε αβίαστα λάθη και να μην μπορεί να «κλείσει» games που έμοιαζαν δικά της. Έτσι η Χάλεπ το εκμεταλλεύτηκε και χωρίς να κυριαρχήσει στο court πήρε το πρώτο σετ με 6-4.

Όμοια ήταν η κατάσταση και στο δεύτερο σετ στα αρχικά στάδια, με τη Χάλεπ να παίρνει νωρίς προβάδισμα με 3-0 και να καλπάζει προς τον τίτλο. Όμως η 20χρονη Λετονή μεταμορφώθηκε στη συνέχεια, άρχισε να σημαδεύει πολύ καλύτερα και ανέτρεψε τα πάντα! Πήρε τα πέντε από τα έξι games που ακολούθησαν για να πάρει και το σετ με 6-4, ενώ και στο τρίτο ήταν καλύτερη. Μπορεί η Χάλεπ να προηγήθηκε νωρίς με 3-1, όμως και πάλι ο Οσταπένκο αντέδρασε. Για να φτάσει στο κρίσιμο break, που την έφερε μπροστά στο σκορ με 4-3, χρειάστηκε και αρκετή βοήθεια από το φιλέ όμως κυριάρχησε και στο επόμενο για το 5-3. Η Χάλεπ σέρβιρε για να μείνει στο ματς αλλά οι επιστροφές της Οσταπένκο ήταν εξαιρετικές και πανηγύρισε τον τίτλο με 6-3!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση