ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Προσπάθησε, αλλά έμεινε εκτός βάθρου ο Τραΐκοβιτς

Σε έναν τελικό με εκπλήξεις και ανατροπές ο Μίλαν Τραΐκοβιτς έμεινε εκτός βάθρου στα 110μ με εμπόδια

Gold Coast – Αποστολή ΕΑΚ: Μικαέλο Παπαδάκης

Σε έναν τελικό με εκπλήξεις και ανατροπές ο Μίλαν Τραΐκοβιτς έμεινε εκτός βάθρου στα 110μ με εμπόδια. Ο στίβος ήταν βρεγμένος αφού λίγο πριν την κούρσα έβρεχε με αποτέλεσμα οι χρόνοι να ανέβουν. Ο Κύπριος εμποδιστής ήταν τέταρτος με 13.42, ενώ στον πρωινό ημιτελικό της Δευτέρας (09/04) είχε πετύχει 13.36. Με ατομικό ρεκόρ 13.38 ο Αυστραλός Nicholas Hough πήρε το χάλκινο. Το χρυσό πήγε στον ανερχόμενο Τζαμαϊκανό Ronald Levy που με 13.19 ήταν μπροστά από τον συμπατριώτη του -χρυσό Ολυμπιονίκη του Λονδίνου- Hansle Parchment (13.22). Στην έκτη θέση έμεινε ο Άγγλος Andrew Pozzi, παγκόσμιος πρωταθλητής φέτος στον κλειστό. 

Ο Levy είχε λάβει μέρος σε αγώνα στο Μπρίσμπεϊν πριν δύο βδομάδες, τον οποίο κέρδισε, προετοιμαζόμενος για τους Κοινοπολιτειακούς. Και δικαιώθηκε.

Δεν πρόλαβε…

Ο Τραΐκοβιτς δεν έκανε την καλύτερη εκκίνηση, προφανώς επηρεασμένος από την άκυρη στο πρόσφατα παγκόσμιο πρωτάθλημα του κλειστού, που τον έθεσε εκτός αγώνα. Κάλυψε το χαμένο έδαφος αλλά δεν πρόλαβε τον Αυστραλό. Ένα μετάλλιο θα ήταν μεγάλη επιτυχία, αφενός λόγω του υψηλού επιπέδου της διοργάνωσης, αφετέρου διότι είμαστε στις αρχές Απριλίου και οι πλείστοι αθλητές του στίβου δεν είναι έτοιμοι.

Ο 26χρονος εμποδιστής εμφανίστηκε απογοητευμένος και εκνευρισμένος στη μικτή ζώνη, αφού ταξίδεψε στην Αυστραλία για το μετάλλιο. Εντούτοις, είναι ευχαριστημένος και με την κούρσα που έκανε (με εξαίρεση την εκκίνηση) και με το χρόνο, δεδομένης της χρονικής περιόδου και της βροχής. Ήταν οι δεύτεροι Κοινοπολιτειακοί του. Στη Γλασκόβη το 2014 είχε 13.95 και έμεινε εκτός τελικού.

Ικανοποιημένη η Ελένη

Τερματίζοντας πέμπτη στην πρώτη ημιτελική σειρά με 52.38 η Ελένη Αρτυματά αποκλείστηκε από τον τελικό των 400μ. Εντούτοις, δήλωσε ευχαριστημένη, καθώς βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν. Επίσης, βελτίωσε το χρόνο του πρωινού προκριματικού που ήταν 52.90, παρά την έντονη βροχή που έπεφτε στη διάρκεια της κούρσας της.

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Διπλή εκπροσώπηση στο Τραπ

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (11/04) ρίχνονται στη μάχη του διπλού τραπ ο Στεφάν Θεοδότου και η Γεωργία Κωνσταντινίδου. Στις γυναίκες ο αγώνας είναι τελικός και μετέχουν δέκα Κοπέλες. Στους άντρες ο τελικός θα γίνει στις 8:45πμ, ώρα Κύπρου. Στον προκριματικό θα αγωνιστούν 27 αθλητές.

Στη Ρυθμική οι Διαμάντω Ευριπίδου, Ελένη Έλληνα και Βικτώρια Σκιττίδη αγωνίζονται στον τελικό του Ομαδικού που αποτελεί και προκριματικό για τους τελικούς οργάνων (κορδέλα, κορύνες, μπάλα, στεφάνη).

Στις 12:00μμ η Νεκταρία Παναγή θα αγωνιστεί στον προκριματικό του μήκους.

ΣΤΙΒΟΣ

Το πρόγραμμα της Πέμπτης

Ξημερώματα Πέμπτης (12/04), στις 3:00πμ ώρα Κύπρου, Απόστολος Παρέλλης και Αντρέας Χρίστου μετέχουν στον προκριματικό της Δισκοβολίας. Ο Παρέλλης κατέκτησε το αργυρό στη Γλασκόβη πριν τέσσερα χρόνια. Στις 4:20πμ η Ναταλία Χριστοφή θα λάβει μέρος στα προκριματικά των ψηλών εμποδίων, ενώ στις 5:20πμ η Ναταλία Ευαγγελίδου, έχοντας πετύχει παγκύπριο ρεκόρ στα 1.500μ, αγωνίζεται και στα προκριματικά των 800μ. Την ίδια μέρα, στις 12:25μμ ο Νίκανδρος Στυλιανού θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Επί Κοντώ και στις 1:40μμ η Ανδρονίκη Λαδά στα προκριματικά του Δίσκου.

- Την Πέμπτη (12/04) θα γίνει και το Mountain Bike. Στις 3:31πμ, ώρα Κύπρου, με την Άντρη Χριστοφόρου και στις 6:31πμ, ώρα Κύπρου, με τον Αντρέα Μιλτιάδη.

Photos by Selene - Alexia

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση

Όταν έχεις Ασερ-Σμιθ…

Όταν έχεις Ασερ-Σμιθ…

Χάρη στο καταπληκτικό σπριντ της Ντίνας Ασερ-Σμιθ, της πρωταθλήτριας Ευρώπης σε 100 και 200 μέτρα, η Μεγάλη Βρετανία κατέκτησε ...
24sports team
 |  ΣΤΙΒΟΣ
X