ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο θρύλος Μο Φάρα δεν χάνει ΠΟΤΕ!

Μέσα στο σπίτι του πανηγύρισε ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο ο ζωντανός θρύλος Μο Φάρα!

Μέσα στο σπίτι του πανηγύρισε ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο ο ζωντανός θρύλος Μο Φάρα! Ο απίστευτος Άγγλος τερμάτισε πρώτος στα 10.000μ. του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και διεύρυνε το… τρελό σερί του.

Αν δεν υπήρχε ο Μπολτ, τότε ο Μο Φάρα θα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στον παγκόσμιο στίβο!

Ο απίθανος Άγγλος δρομέας μεγάλων αποστάσεων επιβεβαίωσε... πως δεν έχει αντίπαλο, προσθέτοντας ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο στην μυθική συλλογή του.

Ο 34χρονος τερμάτισε πρώτος στον τελικό των 10.000 μέτρων, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Όπως συμβαίνει, δηλαδή, σε ΟΛΕΣ τις μεγάλες διοργανώσεις που λαμβάνει μέρος εδώ και πολλά χρόνια...

Είναι ενδεικτικό πως στα τρία τελευταία Παγκόσμια Πρωταθλήματα (2013, 2015, 2017) και στους δύο πιο πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες (2012, 2016), ο Μο Φάρα έχει κατακτήσει ισάριθμα χρυσά μετάλλια στο εν λόγω αγώνισμα... Θρύλος!

Απόψε, τερμάτισε σε χρόνο 26.49:51, επίδοση που είναι η κορυφή φετινή στον κόσμο και άφησε τους υπόλοιπους να βλέπουν την πλάτη του. Το ασημένο μετάλλιο κατέληξε στον Τσεπτεγκέι με χρόνο 26:49.94, ενώ το χάλκινο στον Κενυάτη Τανούι με 26:50.60.

Για να καταλάβετε, για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί Μο Φάρα, αυτός ο απίστευτος αθλητής μετρά ΔΕΚΑ συνεχόμενα χρυσά μετάλλια σε τελικούς των 10.000μ. και των 5.000μ. Τι άλλο να πούμε;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση