ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Με τρεις στον τελικό!

24sports team

info@24sports.com.cy

Εξαιρετικά τα πήγαν οι αθλητές μας στο άλμα εις ύψος, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου, που διεξάγεται στο Άμστερνταμ.

Ο Κυριάκος Ιωάννου ξεκίνησε τις προσπάθειές του από το 2.19, το οποίο πέρασε από την πρώτη όπως και το 2.23, παρόλα αυτά στο 2.25 χρειάστηκε τρίτη προσπάθεια, μετά τις δύο αποτυχημένες, για να καταφέρει τελικά να το υπερπηδήσει.

Στο άλλο γκρούπ και οι δύο μας αθλητές Βασίλης Κωνσταντίνου και Δημήτρης Χονροκούκης εξασφάλισαν την πρόκριση τους στο τελικό υπερπηδώντας το εμπόδιο των 2.25μ από την πρώτη τους μόλις προσπάθεια. Μάλιστα οι δύο άλτες κατέρριψαν και την καλύτερη τους φετινή επίδοση πραγματοποιώντας έτσι μια σπουδαία εμφάνιση.

Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία των αυριανό (10/07) μεγάλο τελικό του αγωνίσματος στον οποίο πλέον οι πιθανότητες των αθλητών μας για διάκριση είναι πολλές. Στον τελικό του αγωνίσματος θα λάβουν μέρος 12 αθλητές που εξασφάλισαν την συμμετοχή τους.

Σε λίγο επίσης ξεκινούν και οι ημιτελικοί των 110μ με εμπόδια όπου και εκεί υπάρχει κυπριακό ενδιαφέρον με την συμμετοχή του αθλητή του ΓΣΟ Μίλαν Τραίκοβιτς ο οποίος στους προκριματικούς κατέρριψε το Παγκύπριο ρεκόρ και εξασφάλισε συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Το βράδυ (21.00), θα έχει την δική της ευκαιρία για καλή παρουσία και η Εθνική Ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ100μ. γυναικών που θα αποτελείται από τις Ελένη Αρτυματά, Ραμόνα Παπαϊωάννου, Ολίβια και Φιλίππα Φωτοπούλου.

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση