ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο Ρίο με ρεκόρ!

Έγινε ο 7ος αθλητής Στίβου που θα βρίσκεται στην Κυπριακή Ολυμπιακή Ομάδα «Ρίο 2016»

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς εξασφάλισε το όριο πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «ΡΙΟ 2016» στο αγώνισμα των 110 μέτρων μετ’ εμποδίων, σημειώνοντας επίδοση 13.39 στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στο Άμστερνταμ.

Ο 25χρονος πρωταθλητής του ΓΣΟ αγωνίστηκε στην πρώτη σειρά των προκριματικών, σε ένα αγώνα που έγινε υπό βροχή,  καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση με επίδοση 13.39 (αν.+0.3) που αποτελεί νέο Παγκύπριο Ρεκόρ. Το προηγούμενο ρεκόρ το κατείχε ο ίδιος με 13.54 και το είχε σημείωσει νωρίτερα τη φετινή περίοδο. Το όριο πρόκρισης για τους Ολυμπιακού Αγώνες είναι 13.47.

Στους αγώνες «ΡΙΟ 2016», το αγώνισμα των 110 μέτρων μετ’ εμποδίων Ανδρών θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 15 και 16 Αυγούστου. Ο πρώτος προκριματικός γύρος θα είναι στις 15 Αυγούστου, ενώ οι ημιτελικές σειρές και ο τελικός του αγωνίσματος θα διεξαχθούν στις 16 Αυγούστου.

Ο έβδομος αθλητής Στίβου της Κυπριακής Ολυμπιακής Ομάδας
Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στον Μίλαν Τραΐκοβιτς, τον προπονητή του Αντώνη Γιαννουλάκη, και την ΚΟΕΑΣ, για την μεγάλη επιτυχία. 

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς γεννήθηκε στις 17 Μαρτίου 1992. Είναι ο έβδομος αθλητής Στίβου που προκρίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι άλλοι έξι είναι οι Κυριάκος Ιωάννου (Ύψος), Απόστολος Παρέλλης (Δισκοβολία), Δημήτρης Χονδροκούκης (Ύψος), Λεοντία Καλλένου (Ύψος), Ραμόνα Παπαϊωάννου (100μ. &200μ.) και Άντρη Χριστοφόρου και Ελένη Αρτυματά (200μ.). Συνολικά η Κυπριακή Ολυμπιακή Ομάδα αριθμεί 17 αθλητές.

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση

Όταν έχεις Ασερ-Σμιθ…

Όταν έχεις Ασερ-Σμιθ…

Χάρη στο καταπληκτικό σπριντ της Ντίνας Ασερ-Σμιθ, της πρωταθλήτριας Ευρώπης σε 100 και 200 μέτρα, η Μεγάλη Βρετανία κατέκτησε ...
24sports team
 |  ΣΤΙΒΟΣ
X