ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιατί αδειάζουν τα γήπεδα

Ο ΣΠΟΡ FM 95,0 ανοίγει το φάκελο «Γιατί απομακρύνεται ο κόσμος από τα γήπεδα». Μέσα από την δημοσκόπηση της ιστοσελίδας μας, www.24sports.com.cy, αλλά και τις απόψεις των ακροατών, προκύπτουν οι λόγοι οι οποίοι οδηγούν το φίλαθλο κοινό μακριά από το ποδόσφαιρο μας.

Η διαιτησία, τα δικαστικά σώματα της ΚΟΠ, το παρασκήνιο, η προκατάληψη, οι φάκελοι, οι στημένοι αγώνες, η βία, η έλλειψη ανταγωνισμού, η μείωση της ποιότητας, η άνεση της τηλεοπτικής κάλυψης, ακόμα και οι τιμές στις καντίνες είναι κάποιοι από τους σημαντικότερους λόγους, όχι όμως οι μοναδικοί.

Στην εκπομπή «Pressing» (14:00-16:00), θα παρατεθούν και θα αναλυθούν όλες οι αιτίες που οδηγούν στην δραματική μείωση της προσέλευσης του κόσμου.

Φιλοξενούμενος του Ανδρέα Βιολάρη στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM 95 θα είναι ο διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης, ενώ θα γίνουν τηλεφωνικές παρεμβάσεις από: το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ, Μιχάλη Πεκρή, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΠ, Σπύρο Νεοφυτίδη και τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη.

Στην εκπομπή μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς μέσω των γραπτών σας μηνυμάτων στο 2950.

Ανακοινώσεις: Τελευταία Ενημέρωση