ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο ΑΠΟΕΛ και οι άλλοι…

Η ισοπαλία στο ΓΣΠ η νέα χαμένη ευκαιρία για τον ΑΠΟΕΛ και τα σενάρια για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή στις δύο τελευταίες αγωνιστικές

Ο ΑΠΟΕΛ εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, εξακολουθούν να ελπίζουν, ωστόσο, ΑΕΚ και Απόλλωνας.

Η διπρόσωπη εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ στο χθεσινό ντέρμπι και η αδυναμία του να κερδίσει τους βασικούς ανταγωνιστές του για τον τίτλο. Η αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ στο ντέρμπι του ΓΣΠ και η επόμενη μέρα. Κριτική και σχολιασμός για την απόδοση των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΚ και για τις επιλογές των δύο προπονητών.

Η επάνοδος του Απόλλωνα στις νίκες και ο αγωνιστικός κατήφορος της Ομόνοιας που συνεχίζεται.

Μπορεί να χαθεί αυτός ο τίτλος για τον ΑΠΟΕΛ; Τα σενάρια για το φετινό πρωταθλητή, πιθανότητες και εκτιμήσεις από τους Γιώργο Σαββίδη και Μάκη Νικολάου, στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Επέλαση», για ένα δίωρο, από τις 16:00 μέχρι τις 18:00.

Δυνατότητα συμμετοχής στην εκπομπή και στη συζήτηση για την εξέλιξη του φετινού πρωταθλήματος, από τους ακροατές του ΣΠΟΡ FM 95,0, στα τηλέφωνα 22 472372, 22 472374 και με γραπτά μηνύματα στο 2950.

Ανακοινώσεις: Τελευταία Ενημέρωση