ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Από την Ινδιά ως το Λέστερ!

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο Κύπριος τεχνικός Στηβ Κωνσταντινίδης  για την παρουσία του στην Εθνική Ινδίας και το ποδόσφαιρο γενικότερα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την Εθνική Ινδίας: «Μέσα από σκληρή δουλειά καταφέραμε να ανεβάσουμε την ομάδα αρκετές θέσεις στον πίνακα της FIFA».

Για το ότι αναλαμβάνει ομάδες με δυσκολίες: «Δεν με ενοχλεί η δουλειά μου όσο δύσκολη κι αν είναι. Μου αρέσει να δουλεύω».

Για το πρωτάθλημα: «Πάει πολύ καλά ο ΑΠΟΕΛ και κάνει καλές εμφανίσεις και ο Απόλλωνας. Αλλά μπορούσε να είναι πιο ανταγωνιστικό. Ειδικά με 12 ομάδες ήταν καλύτερα τα πράγματα».

Για αυτό που τον στεναχωρεί: «Με ενοχλεί που δεν παίζουν Κύπριοι παίκτες. Στην Ινδία είναι υποχρεωμένοι να τους βάζουν στην ενδεκάδα. Στην Κύπρο δεν είναι. Πως θα πάρουν ευκαιρίες οι νεαροί».

Για τη Λέστερ: «Πέρασε πολλά προβλήματα η Λέστερ, γράφτηκαν τόσα πολλά. Από τότε που πήγε ο Σέξπιρ μαθαίνω πως επέβαλε περισσότερη πειθαρχία στην ομάδα και στα αποδυτήρια. Αυτό φάνηκε και στο γήπεδο. Πέρσι περιμέναμε πότε θα στραβοπατήσει και δεν έγινε. Για αυτό αγαπάμε όλοι την πρέμιερ λιγκ. Νομίζω πρέπει να μπει το Salary cap όπως συμβαίνει στο MLS. Στην Αγγλία μπορούν πολλές ομάδες να διεκδικήσουν».

Ανακοινώσεις: Τελευταία Ενημέρωση