ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απίστευτο ρεκόρ!

O Μάρτιος του 2017 ήταν ο καλύτερος μήνας στην ιστορία του sportfm.gr. Ήταν ένα μήνας που μας έδωσε μία αύξηση της τάξεως του 6% σε επίπεδο μοναδικών επισκεπτών σε σχέση με το προηγούμενο ρεκόρ μας (από τον Φεβρουάριο του 2016) αλλά το εντυπωσιακό νούμερο ήταν αυτό των pageviews.

Εκεί μας χαρίσατε μία καταπληκτική επίδοση που έφτασε τα 92.033.000 θεάσεις σελίδων.

Ένας αριθμός που μας έφερε πάνω από δέκα εκατομμύρια μπροστά από τον ανταγωνισμό των αθλητικών σελίδων αλλά είναι επίσης και μία επίδοση που μας φέρνει στην κορυφή του ελληνικού internet γενικότερα.

Σε μία εποχή που οι επισκέπτες των ιστοσελίδων μπορεί να προσελκύονται από κάτι που τους τράβηξε την προσοχή αλλά γρήγορα αποχωρούν, κάτι που φαίνεται εύκολα από τη δυσαναλογία που παρουσιάζουν πολλά μεγάλα sites στα νούμερα μοναδικών επισκεπτών σε σχέση με τα pageviews τους, στο site του ΣΠΟΡ FM και έρχεστε και διαβάζετε και κάθεστε για να διαβάσετε ακόμα περισσότερα πράγματα.

Και αυτό γιατί η κάλυψη που προσπαθούμε να κάνουμε στην επικαιρότητα δεν περιορίζεται από κανένα πλαίσιο. Γράφουμε για όσα συμβαίνουν στον αθλητικό χώρο, για ό,τι παίζει στην επικαιρότητα και φυσικά επειδή θεωρούμε ότι το internet εκτός από πληροφόρηση είναι και ψυχαγωγία γράφουμε για ό,τι κυριαρχεί και στα social media.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε όλους σας για την τεράστια εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Εμπιστοσύνη που φάνηκε και από το τεράστιο ρεκόρ που μας χαρίσατε.

Ανακοινώσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X